Torbjörn vann den uppskjutna matchen!

Hej Ute

Här kommer ett resultat från den avbrytna matchen mellan Ulf. D T T och Torbjörn. Regn fick vi som vanligt på oss men inte i den utsträckningen med hagel som förra gången. Matchen fortsatte på hål fem med växlande spel, Jag vann mina hål på par och Uffe tog sina på boggie. Matchen slutade på hål 15 där jag rullade i ett nytt par för vinst som gav slutresultat 4/3 till undertecknad.


Torbjörn

Björn vann!

Hej Ulf,

Jag har idag gått en tuff match mot Mats Lörstad men med guds försyn vann jag 2/0.

Ha det!

Ny installation!

Igår så hittade jag den installation som jag har saknat på tomten. Hittade den på en loppis i Malmby och cykeln är från 1945 och fullt körbar. Fick även med fyra stor mjölkkannor till flaket och det var många som spärrade upp ögonen då jag cyklade hem på den via Västerviken igår kväll.

Av med skorna!

Bäst att ta av sig skorna innan slaget från bäcken på det 12:e hålet. Sedan ett bra slag från bäcken och sedan är det bara att traska vidare med skorna i handen.

Tråkig utdelning!

Efter ett jätteslag på sista hålet så landade bollen på foregreen och rullade sedan av och lade sig så här vid den gamla eken. Tyvärr ett knäslag över green och sedan en dålig chip och en tvåputt. Tråkigt efter det fina slaget från tee.

Enkel birdie!

Magnus från Halmstad GK gjorde en fin birdie på första hålet under dagens sista runda på SPM Open. Inspelet från dryga 110 meter hamnade så här nära koppen och det är frågan om det kan komma närmare?

God cykelmat i Linköping!

Blev en tur till Linköping under vår cykelresa och då åt vi dessa fina måltider

Veckans fredagscitat!

Folk häpnar när jag berättar hur dyrt det är att se så billig ut som jag gör. Dolly Parton

Stig ångar på!

Stig O - Björn Z = 5/4 Tack Björn för en trevlig match och tack Hans för ditt stöd. Hälsn / Stig O'

Bengt-Eriks åttonde match!

Hej!
Nu har Roger G och jag utkämpat en hård batalj på Gripsholm. Roger var ofin och tog ledningen med 3-0. Efter 9 hål hade jag repat lite mod och vara bara 1 ner. Spelet bjöd på många svåra och oväntade slag men till sist lyckades jag segra med 2-1. Roger svor att ta fram sitt bästa spel när vi möts i Ronneby i augusti (annan tävling).

Hälsn
B-E

Vem är cyklisten

som vi mötte vid färjan till Fårö för två veckor sedan? Han är mycket känd och när jag tog upp kameran så vände han på sig för det var nog inte första gången han blev fotograferad. Fortfarande kvarstår vem som slog på golfbollarna på Strängnäs GK.

Bra träning!

De hade verkligen bra träning på Gotland som Albin och jag kunde konstatera för nyss vann de med 4-1 mot Sydafrika.

Spindelmannen på Gotland!


Tre dagar på cykel!

Då har det blivit tre dagars utflykt till Borensberg och två cykeldagar. Den första Bergs slussar fram och åter med motvind hem och igår till Motala fram och åter med medvind hem. Bra boende på Vandrarhemmet i Borensberg och cyklingen kan rekommenderas.

Hans också!

Hej!
Spelade idag mot Ulf E och gjorde faktiskt en av mina bättre rundor denna säsong.
Vann med 6-4.

Hälsn
Hans

Roger vann!

Hej !
Roger- Ulf E 2-0, ja du läste rätt.
Med vänlig hälsning Roger G

Vem är denna golfspelare

som svingar på Strängnäs GK under gårdagen?

Åter en vinst - Ulf D T T!

I morse var det dags för årets sjätte match och för motståndet stod den svårspelade Ulf D T T. Han tog första hålet efter att jag chippat för långt och det var ett av de tre sämre slagen för dagen. Tog tvåan där jag hade slag och han strulade lite och tog även trean där det blev dagens första par. Delad fyra på par, delad femma på bogie och delad sexa på par. Sjuan tog han då min andra dåliga chipp kom. Åttan delad på par och sedan tog jag nian då Ulf slog andrabollen i vattnet efter ett mycket dåligt utslag. Ett upp vid vändningen. Tog 10 på par efter att satt en sexmetersputt. Tog 11 på par efter att satt en femmetersputt. Delad 12 på par. Tog 13 på bogie då Ulf varit i skogen. Ulf tog 14 efter att jag slagit min tredje dåliga chipp. Delade 15 på bogie då Ulf räddade vattenbesök med bra chipp. Ulf gav sedan upp matchen på 16 green då han gick i på fem och jag skulle putta för fyra i från fem meter och hade slag på honom. Vinst med 4/2 och den femte vinsten för året. Tack Ulf för en trevlig och välspelad morgon! Nu återstår Torbjörn, Hans och Roger i årets U2 innan finalen i Finspång.

För hur många kvinnor gäller detta?


Inte bara Albin!

Inte bara Albin var med till Gotland utan även Ella Bella Bus som hon kallas i folkmun. Drygt tre år och en riktig hejare på att cykla på sin riktiga cykel.

Hålet till grottan!

Här ser ni hålet till Lummelundagrottan och när de tre grabbarna tog sig in i grottan så var det smalaste stället endast 22 cm stort. Skulle det vara något för dig? Dessutom hade de bara levande ljus som ljuskälla tänk på det.

Ulf D T T mot Bengt-Erik!

Hej!

Sen rapport från mitt möte med B-E L.

Efter 3 hål såg det mörkt ut, inte på himlen, utan på scorekortet, jag var 3 ner redan då. Sedan tappade B-E spelet och jag var ikapp efter 6 hål.

På 7´an gjorde jag par, men B-E var kall och satte sin bogeyputt för delning. Båda bogey på 8´an, vilket jag var medt nöjd med efter 2 slag i en vattenfylld bunker. På 9´an tog jag ledningen efter en bogey.

Vi delar hål 10, men sedan tar jag ledningen med 2, då B-E får problem på 11´an. Nästa hål delar vi, sedan tar B-E 13 med 7!!slag, eftersom jag får 8 i…14 delas på bogey, men jag vinner 15 på ett fint par.

Jag leder alltså med 2 nu. B-E tar sedan 16, eftersom han har slag och vi båda får en bogey. På 17 avgörs allt och det är inte med skönspel från början direkt..B-E slår en dålig drive ut kort till vänster i ruffen, nu har jag chansen att avgöra. Vad gör jag? Jo en quickhook, ännu mer till vänster, ner i ruffen och det är osäkert om den ens nådde dit. Hittar den dock och slår fram den till vägen. B-E toppar slaget från ruffen och kommer kanske 10 meter, slår sedan fram sig till bunkrarna. Båda fram kort till höger om green, dåliga chippar, men jag avgör med en bogey. 2/1. Tack B-E för en trevlig, om ej så välspelad match!!

Mvh Uffe T

Vinst mot Bengt-Erik!

Idag blev det den femte matchen i årets U 2 och för motståndet stod Bengt-Erik.

Efter en välspelad match där båda spelade minst på sitt hcp så blev det en seger med 4/3 till mig.

Började med att BE tog första på par.
Sedan två till mig där BE hade slag.Ett av de två delade på Plasket.
Ytterligare två till mig och tre upp.
BE hade slag och tog sjuan.
Korthålet till mig på par och nian till BE efter att jag besökt diket till höger.

Två upp vid vändningen!

BE tog två hål och lika.
Tog korthålet och lyckades dela 13:e där han hade slag.
Tog 14 och 15 på par och därmed dormy och passade på att göra par även på 16:e så seger med 4/3.

Återstår dock en match mot BE i år och det är den ännu mer prestigefyllda BELUT-kampen och frågan är vilken bana han väljer för att försöka återta gubben?

Vad gäller U 2 så står Ulf D T T för motståndet kl 07.45 i morgon bitti.

Veckans fredagscitat!

Varje generation skrattar åt gamla moden, men följer rättroget de nya.

Henry David Thoreau

"Ernst" på Kantarellstigen?

På vägen hem stannade vi till på Plantagen och Jula i Södertälje och då fick jag dessa fina byxor av hustru så att jag kan känna mig som Ernst. På bilden ser ni ju också att jag går barfota liksom min idol. Vad som köptes på Plantagen kan vi ta en annan gång.

Kungsholmen utforskad!

Idag har det varit en heldagstur till huvudstaden för att utforska Kungsholmen i detalj. Efter en vandring runt hela ön och även att ha korsat den så blev det stopp för en god lunch. Efter lunchen så tog vi båten runt ön för att se den från vattnet och bland annat se Karlbergs slott från kanalen. En trevlig och spännande dag.

Lummelundagrottan

Förra onsdagen blev det till att besöka grottan och det blev en killutflykt. Här ser ni grottforskaren Albin efter att han kommit ner i grottan.

Sjätte U 2 matchen!

Är också inbokad och den kommer att gå på lördag och det är mot den långtslående och pratande Ulf D T T. Kan gå hur som helst!

Femte U 2 matchen!

I morgon är det dags kl 08.20 och det är mot den duktige golfaren Bengt-Erik L. Ett riktigt prestigemöte så det gäller att skärpa till sig ordentligt.

Bättre för Owe idag!

Idag var det ytterligare en tävling på touren i Sörmland och den var på Åda utanför Trosa. Hoppade över denna tävling och då kom Owe med på fjärde plats, 72 n, så hade jag varit med så hade det ju blivit en tredje plats eller! Grattis Owe! Jonas M var också med och kom på 20 plats, 80 n.

Sörmlandsutbytet på Kallfors GK

Igår var det tävling på Sörmlands bästa golfbana och den finns i Kallfors utanför Järna. Trodde när jag gick i mål att jag hade gått på 72 och banans par efter 47 ut och 40 in. Tyvärr dubblar få tvåan, trean och femman men bättre hem med fem par och fyra bogie. Tyvärr hade jag blivit sänkt dagen innan trots att jag hade 36 p och det med anledning att de andra spelade så dåligt på Sundbyholm. Nytt hcp 13,6 och det blev en 73 igår då jag förlorade ytterligare ett slag. Övriga i bollen hade 72 och 74 så det var en bra och trevlig boll jag spelade i. Totalt en nionde plats bland 84 deltagare och på platsen efter kom även igår Owe A och det avgjordes på sista nio då vi båda nu har 13,6 i hcp.

Visby GK - Kronholmen

När vi var på Gotland förra veckan så passade jag på att spela på Kronholmen och det blev årets hittills sämsta runda. På bilden 17:e hålet rätt in i vinden och med Lilla Karlsö i bortre vänstra hörnet. Anmälde mig till veterantävlingen förra torsdagen och fick till och med gå med en Strängnässpelare som bor på ön under sommaren. Började med en bogie och ett poäng på första hålet som är ett korthål. På tvåan två bollar, klackar, i havet och en nia. På trean en socet i sjön och ett för långt inspel och sju i på par fyran. På fyran en ny socet och sedan ut från ruffen och ett för kort inspel och åtta i på par femman. På femman, ett korthål, så var det rak motvind och förstabollen ut i skogen vilket innebar sex i. Fem hål, två klackar, två socet, fyra bollar borta, 34 slag och en poäng. Blev sedan tre par och en bogie, 10 p, de första nio så 51 slag vid vändningen. Blev bättre in med 16 poäng och 46 trots en dubbel på 17:e och en trippel på avslutningshålet. Blev 97 b och 83 n och en 22 plats av 33 startande. Kan dock konstatera att banan var en av de bättre som jag spelat och är väl värt ett besök. En riktig linksbana som när det blåste som det gjorde inte är att leka med.

Hoburgsgubben!

Dag ett blev det rundturståg i Visby och därefter stranden då de övriga åkte till Kneipbyn för att se Pippi.

På tisdagen blev det Hoburgen och sedan riddarspel på kvällen

Stig slog P-O!

Stig O - P-O R = 1/0

Kändes inte rättvist, borde slutat 0/0. Tack P-O för en trevlig dag på Banan.

Hälsn / Stig O´

Tack för hjälpen!

Fick idag hjälp av en "dataexpert" att ta bort det som jag inte ville ha!

Tack så hemskt mycket för det och du skall få en bra ersättning.

UTE

Datahjälp bloggsidan!

God morgon!

Önskar nu hjälp av någon expert på bloggar.

Som ni ser så är all text understruken och det kommer ibland ett tecken före eller mellan styckena. Detta uppkom för någon vecka sedan då bloggsidan uppdaterades.

Har själv försökt få bort det hela men som ni ser inte lyckats.

Är det någon som har ett tips eller känner någon som är kunnig?

Hör av er!

Tuffa grabbarna!

Först fotbollsspelaren Albin med kepsen på sned och sedan de äldre generationerna innan stranden.

 

Även vatten vid Solberga!

 
Även nere vid Solberga köpcentrum blev det mycket vatten idag och som ni ser så blev vägbanan underminerad.
 
Undrar om Purjo och brandkåren var där och jobbade?
 
 
 

Kallfors i morgon!

I morgon är det dags för ytterligare en omgång i Sörmlandsutbytet och det är 183 tappra som skall ta sig an Kallfors GK.
 
Som ni förstår en populär bana och första start 07.30 och sista runt 15.30. Själv slår jag ut 14.17 så det får bli sovmorgon och även tid att torka utrustningen efter dagens regnande.

Torbjörn mot Ulf D T T

Hej!

Så här såg diket mellan hål 6 och 13 ut idag. Vi avbröt matchen ( som Torbjörn leder med 2 ) och återupptar spelet på hål 5 vid annat tillfälle.

Med vänlig hälsning, Uffe T
 
 
Så här såg fairway ut på sjätte hålet.
 

Prisutdelning på Sundbyholms GK!

 
Gick i tredje bollen från slutet i B klassen och det skulle ju snart bli prisutdelning tänkte jag efter målgång av min 72:a. Segraren och Owe som kom trea hade då väntat i 2 h på prisutdelningen. De gick för övrigt i samma boll som Jonas M och när de var på 17:e slog vi ut på 10:an.

Då kom arrangörerna på att de i sista bollen satt in en C-klassare i den bollen och den utbytta B-klassaren skulle komma i en boll om en timme.

De kom då med beskedet att det bara var att vänta men jag föreslog att de skulle åka ut och kolla hur han låg till. Inget gehör men efter att ett antal föreslagit det så gjorde de så och mycket riktigt så hade han inte med täten att göra.

Så lite tidigare än planerat kunde prisutdelningen genomföras och det kändes skönt efter regnspel i nio hål och en middagsbjudning som väntade. Det blev inte bara desserten utan de hade varit snälla och skjutit på starten.
 
Tack Sundbyholms GK för en i övrigt BRA tävling!

Tvåa idag!

Idag var det Sörmlandsutbytet på Sundbyholms GK där jag hade en seger sedan fjolåret att försvara. Tyvärr så höll det inte hela vägen in utan det blev i år en andraplats i det ca 60 man stora startfältet.

Landade på 72 n och segraren hade 71 n. Trean som var Owe A hade 75 och det hade ytterligare fyra spelare.

 
Gjorde tre par, 5, 9 och 13. 14 bogie och en dubbelbogie, 3. Så helt ok spel och här ovan ser ni andrapriset.
 
Inledningsvis så var det en keps och en pike i icke önskvärda färger och en trepack bollar av konstigt märke. Dessa byttes till 15 bollar och en peg för att uppnå summan.
 
Flaskan skall givetvis fotbollsspelaren Albin få!

Ulf mot Ulf - vilken match!

Hej!
Äntligen har jag spelat match 2 I U2. Det blev dött lopp mellan mig och min namne Uffe ”Purjo” Er. Lyckades vinna hål 1 och 2 ( 2´an p.g.a det slag jag fick ) och trots en bortslagen boll. Uffe vann 3´an ( jag slog bort ännu en boll ). Delade hål 4. Hål 5 vann Purjo och han vann även en öl eftersom jag inte kom ens i närheten av damtee på utslaget. Hål 6 Uffes på ett fint par, delade 7 och 8, för att avsluta första nio med en vinst för mig. Hål 10 vann Purjo på ett nytt fint par. Hål 11 vann jag efter ett turslag. Slog från ruffen till höger, ca 125 m till pinnen, bollen går ner i bunkern och flyger upp på green därifrån. Purjo också ner i samma bunker, men där stannade hans boll. Lika således. På hål tolv lyckas? Jag slå en alldeles för hård chip från bra läge, emedan Purjo slår upp sig fint från bunkern och gör par. Jag fortsätter sjabbla och får 5 i. Purjo tar även nästa hål efter snyggt andraslag från 6´ans fairway ( jag slår bort min boll på andraslaget från fint läge ), 2 ner. På hål 14 slår jag upp mig i skogen, andraslaget nästan bakom eken, tredjeslaget ut till höger ( provisorisk slås ), men har turen att hitta första i hyfsat läge och sedan upp på green. Vi får 6 i bägge två,( men på hålet missade Purjo andraslaget efter fantastisk drive och sjabblar sedan lite så jag kan dela ). Jag vinner 15 på ett bra par. 1 ner. Hål 16 vinner Purjo på bogey ( jag slår återigen bort en boll från bra läge, som inte går att hitta ). Dormy. På¨17 lyckas jag med ett bra inspel och håller nerverna i styr när jag puttar för par och vinst av hålet. Bra utslag på 18 av mig ( Purjo lite mask ), jag hamnar efter slag 2 lite till vänster i ruffen, ca 10 m från flaggan och chippar den ca 1 meter förbi koppen. Purjo nere till höger kort om green efter 2, missar chippen kort och treputtar. Jag maskar fram nästa putt och sätter nästa för 5 i och vinst av hålet…..Tackar Purjo och Ylva som spelade med oss för en jättetrevlig match, med ett slut som jag kanske är mer nöjd med än Purjo är….
Uffe T
P.S Imorgon Torbjörn och på torsdag B-E. D.S
Ulf D-T-T

Gotland en vecka!

 
Som ni förstå så har det varit lite annat i görningarna och det har varit en tur till Gotland tillsammans med barn och barnbarn.
 
Åkte tidigt förra söndagen och kom hem tidigt i går morse.
 
Kerstin hittade ett radhus på Blocket och det låg en kort promenad från Österport och det var stort och rymligt så att alla sju fick plats. Som ni ser vad det dock lite trångt i hallen eller var vi lite slöa?

Skall man följa reglerna?

Hur är det med regler i golf och skall man följa dessa och utnyttja dessa?

Igår på tvåan hade jag slag och spelade in tredjeslaget och hade en putt på 10 meter kvar. Claes hade slagit andraslaget till foregreen till höger om green och hade fem meter till koppen.

När jag gick upp på green så chippade han in bollen och lade den en dm från hålet.

Var väl inte riktigt hans tur att slå så jag återkallade slaget vilket inte uppskattades av våra kära motståndare.

Puttade till två dm från hålet. Han chippade men blev nu två meter kort.

Han missade sedan parputten och jag skänkte honom returen viket han givetvis inte gjorde men min korta putt.

Niclas A tog upp regelboken och läste när vi gick på nästa fairway och han skulle aldrig kunna göra något sådant som jag gjort påstod han.

Frågan är om man skall följa reglerna eller????????

Gärna synpunkter på detta.


Ingen andra chans!

Igår efter tidig morgon i Visby så var det dags för andra chansen i Stadiumgolfen eftersom det var sista dagen för spel igår. Mötte Niclas A och han hade bytt ut sin tidigare spelpartner mot en Claes med samma dialekt som hade Ågesta som hemmabana och 4 i hcp.

Jag mötte Claes och fick åtta slag och Purjo fick fem mot Niclas.

Blev en hård kamp för egen och var ett upp efter tre hål där jag hade haft slag. Han tog sedan sjuan på par och åttan på birdie men sedan delning på par på nian.

Ett ner vid vändningen.

Tog tian och sedan även 11 på en birdie. Han tog 12, 13 och 14 genom säkra par. Två upp för honom.

På 14 fick även Purjo ge sig efter bra spel från Niclas sida.

Delade 15 och han gjorde sedan ett enkelt par på 16 och jag puttade för en bogie så det var bara att ta upp bollen och tacka och gå hem.

Hoppas på nya tag nästa år.

Stig mot Ulf B!

Stig O - Ulf B = 1/0

Tack Ulf för en trevlig match, spel på alla 18 i sol-, regn- o åska m paus.

Hälsn / Stig O´

Veckans fredagscitat!

You'll never know what you can do intill you try!

Okänd

Ulfs nyttomåltid?

 
Blev det här till middag i kväll. Ser väl nyttigt och bra ut.

Olles nya skor!

 
Efter mycket om och men så har Kerstin hittat rätt garn till Converseskorna (i Ystad).
 
Jag tror att hon själv blev lite snopen över att hon kom ihåg hur man virkar efter beskrivning.
 
Snygga blev de och har nu överlämnats till Olle som är två månader.

Golfvinst!

För tre veckor sedan var det sponsorgolf på Vidbynäs och jag åkte direkt efter lunchen m a a kommande Skåneresa.
 
Anders Ö var snäll och stannade tills alla hade kommit i mål och prisutdelningen genomfördes och i onsdags fick jag en påse med detta innehåll.
 
 
Tack Anders för hjälpen!

Veckans fredagscitat!

"Är men avslappnad nog för att sitta och titta på en
nyckelpiga en stund slipper man äta magmedicin till hösten"

Ernst Kirchsteiger

Willy vann!

Uffe T såg rätt!

Det var en intressant match mellan mig och Acke.
Han var fin nog att låta mig vinna med 3-2 eter att jag haft en birdie och flera långputtar som hittade hem.
Jag tackar honom för trevlig match även fast han jobbat hela dagen i värmen.

Willy

Purjo mot Benke!

Match ikväll mot Bengt Erik som var ofin nog att erhålla 9 slag på mig. Det hela började som jag befarat med att B-E tog ettan, därefter följde han upp med bra spel som resulterade i att jag var 4 ner efter 4 spelade hål. Noterade att motståndaren puttade i en birdie på 4:an. Därefter kom en scenförändring jag tog följande 5 hål och var nu 1 upp efter 9 hål. Efter snabb påfyllning av H2O så var vi igång igen. Jag tog 10:an delade vi för första gången i matchen 11:an likaså 12:an.
B-E tog 13:e hålet nu var det 1 upp till mig. 14:e tog jag efter att spelat en perfekt wedge in som 3:e slag märket satt endast någon decimeter från koppen. Nu 2 upp inför den långa par 3, där kom åter en delning.
B-E tar nu chansen och vinner äppelträdet. Nu är det 2 hål kvar och 1 upp till min fördel hur blir nu upplösningen? Två bra utslag på fairway av oss båda, B-E slår ett bra andraslag med sin favorit spoone. Ett riktigt Tigerline slag som en viss Herr Bergfors troligen utropat. Själv slår jag en Buffler upp till den andra eken på höger sida. B-E duffar lätt sitt tredje slag och måste nu attackera pinnen om matchen skall leva men oturligt lägger sig bolluslingen i sandlådan. Jag kan enkelt rulla in min boll och avsluta processen med ett stabilt par och drabbningen är över. Seger med 2-1 till mig och B-E fick se sig besegrad.
Tack Bengt-Erik för en trevlig match i skön sommarvärme denna afton.
Ulf E

En bra sommarbok eller?

 
Här har jag en verkligen bra bok som jag igår gav till min kära hustru. Inget är väl bättre än att få läsa om Ernst och alla hans fina recept och andra påhitt som han har för sig. Tänk att kunna vara så kreativ och gå hem i alla våra hem.
 
Så iväg och köp den det kommer att uppskattas!

Hur var det här då?


Två glada Ulfar som tackar varandra för dagens trevliga match på en mycket fin Strängnäsbana. Dessutom var vädret det allra bästa med strålande sol och lagom temperatur.
 
Tänk så trevligt det kan vara!
 
Ja så var det det där med resultatet i U 2 kampen men det tar vi en annan gång eller är det någon som törs sig på en gissning?

Nu blev det vinst!

Blev en match igår igen för att komma ifatt lite i matchandet. Den alltid så trevlige Sture stod för motståndet och var lika generös som jag var dagen innan så efter tre hål var jag tre upp.

Avslutades med dormy sex och som jag gjorde så tog han och snyggade till siffrorna men med en fin parputt på 15:e så skrevs matchresultatet till 5/3.

Tack Sture för en trevlig dag på golfbanan!

Ulf B tog CB!

Ulf B- CB

2-0

Lyckades ta några hål på slutet efter ha legat under i huvudsak hela matchen.

Ulf

CB och Björn delade poängen!

Hej!

CB -Björn Z 0-0 efter en fyrpoängsledning av Björn.

OBS: det var vår första match.

Ha de bra, CB.

Tre ner efter tre!

Igår blev det till att spela årets andra match i U 2 och det blev mot suveränen Lasse. Efter två veckors frånvaro kändes det lite ovant men spelet satt hyfsat. Fick lämna sju slag till Lasse och bl a på de tre första hålen.

Så efter tre hål tre ner och det höll sig hela rundan så det slutade med ytterligare en vinst för den välspelande Lasse med 3/2.

Idag ytterligare en match och det mot Sture.

Hoppas på bättre lycka då!