Premiärseger!

Idag så tog jag fram klubborna för första gången sedan tävlandet i Turkiet. Var Hackers inom PGA som gick av stapeln ute på en mycket fin Strands GK. Bra arrangemang av fjolårssegrarna Stefan och Lars i ett mycket fint golfväder.
 
 
Bra spel från CB de två sista hålen gjorde att vi tog en seger på fina 69 i dagens bästboll. På 17:e stänkte han i en putt på åtta meter och det var inte mycket sämre på sista greenen då han satte en putt på korta fyra meter. Bra spelat CB och tack för det.
 
För egen del 87 b och 71 n vilket är banans par så helt ok spel. Två birdie på par femhålen, 6 och 14, men tyvärr en trippel på 12:e hålet då bollen retfullt spann på green och rullade nedför backen ner i vattnet. Förskte givetvis göra som de stora grabbarna och frågan är hur resultatet blev?
 
Tack för kortet CB!
 
Nu blir det bara två golfrundor till innan cykelfärden. Peak på Frösåker den 5 maj och Årsförsta på Strängnäsbanan den 8 maj.
 
 

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Är det gammelgäddan du försöker klubba?
Trevlig helg!

2015-04-24 @ 18:25:57
Postat av: Kenny Savmyr

Ser ej bollen,så du fick nog en fullsula på det hålet.Du skulle ha tagit lärdom av Hans på Azorererna.Kommer du ihåg de bra fotona du tog på honom? Golfmarodören Melbourne nu.

2015-04-26 @ 15:20:33
Postat av: Anonym

Ber om ursäkt vid en andra titt ser jag bollen,du räddar en bra bogie tror jag. Golfmarodören

2015-04-26 @ 15:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback