Tung dag på "åkerbana"!

Blev en tung dag igår på Jönåkers golfklubb som ni vet att jag inte sätter så högt på min lista!
 
Vi var bara sex Strängnässpelare som letat oss dit och Torbjörn vill ha lite sovmorgon och dessutom trodde vi inte att så många skulle lockas till "åkerbanan".
 
Vad fel vi hade - när vi kom dit 08.45 var det 100 st anmälda och vi fick en starttid 10.50. Två timmars väntan är ingen höjdare.
 
En bortslagen boll och fem bunkerbesök senare landade vi vid klubbhuset runt 15.30 så det flöt på rätt bra på banan och tur var väl det.
 
Började med par, par och sedan tre bogie där det var greenbunkerbesök på trean. Ytterligare två par och sedan en bortslagen boll på åttan, Slog i ett av de högra träden och valde att inte slå någon provisorisk då den gick ner i tjocken till vänster. Dock par på andrabollen och sedan par på nian så 41 slag ut.
 
Bogie (greenbunker), bogie, par (fairwaybunker), bogie (greenbunker), dubbel på det svåra 14:e hålet då tredjeslaget gick i greenbunkern och bunkerslagt inte kom in på green.
 
Avlutade sedan med bogie, bogie och två fina par så 43 slag in.
 
Totalt 84 och minus 15 så netto 69.
 
Blev "bara" en femteplats för det var många bra resultat igår och 11 nya poäng i sammandraget.
 
Zonen 34-37 så en sänkning med 0,6 så nu är det 12,6 och det innebär en sänkning på 1,7 under året (inte så bra inför UTE Int).
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback