Åter en Kristi himmelfärds dag i Gävle!

För vilken gång i ordningen vet jag inte, minst 12 gången, var det att bege sig till Gävle och Gävle Ungdomscup i MTB.
 
Har blivit lite av en tradition och redan uppbokat till nästa år. Dock vet jag redan nu att det kommer att kollidera med en aktivitet på Gotland just den helgen så det gäller att prioritera.
 
Vi får se vad jag väljer?

Kommentarer
Postat av: Tord Olsson

Än en gång, tack för insatsen som speaker Ulf, din insats är mycket uppskattad ska du veta. När jag bar tillbaks förstärkaren till kansliet kom flera föräldrar fram och berömde speakerns insats. Hoppas att du kan prioritera oss nästa år.

Har även sträckläst din fina reseskildring från USA. Vilken fantastisk resa. Jag har länge haft planer på att flyga till Phoenix och åka bil därifrån längs kusten upp till San Francisco, men detta var ju ännu bättre. Det är lätt att bli biten av SF med alla sevärdheter. Nåt jag kan rekommendera, cykelnörd som jag är, är att cykla över Golden Gate, åka upp på berget på nordsidan och sedan raca ner till Sausalito. Därifrån kan man sen ta färjan tillbaks till SF. Det är nog en av de finaste cykelturer jag gjort. Sierras kan också vara värt ett besök, Yosemite Valley är fantastiskt på våren med bergen och dess fantastiska vattenfall. Synd att vi har så stressigt på tävlingen, skulle vilja hört mer om hur ni hade det på resan.

Tråkigt med snuvan. Du hade ju en bra medicin som du skulje ta. Du kanske doserade för lite :-)

mvh
Tord

2013-05-11 @ 15:27:22
Postat av: UTE

Hej Tord!
Tack för alla fina orden och det är alltid lika trevligt att besöka er i Gävle. Tänk dessutom vad fort åren går så det gäller att leva på.
Får hoppas på att det går att lösa nästa år också.

Vad gäller snuvan så håller den i sig men nu är det bara näsan som rinner och halsen är återhämtad.

Vad gäller USA så var det en toppenresa som jag verkligen kan rekommendera. Vad vi så mycket och vilka trevliga människor vi träffade. LA och framför allt SF var verkligen fina städer. Dit vill man gärna åter och vandra eller cykla över kullarna och ge sig ut på vattnet.

Lev väl och på återhörande!

Ulf


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback