Några lägen för Björn P!

Följde Björn Pettersson under sista rundan av SPM och det är en spännande övning. Träffade honom bl a söder om Lissabon hösten -07 då vi båda spelade på Aroeira 1 och 2.
 
 
Här slår han andraslaget på nionde hålet och som ni ser så är han nästan på damtee på tian. Bollen gick över dammen med god marginal så vattnet var aldrig i spel. Slaget över träden och upp på green.
 
 
 
Läget efter utslaget på tian. Långt men snett och bollen i "skogen" som banarbetarna glömt att röja? Efter lite letande hitttade vi bollen och eftersom det inte fanns någon plats att droppa på så fick det bli ett slag ut genom träden. Blev lyckat och bollen nära bunkern på vänster sida nära green. Inspel och tyvärr så stannade parputten en cm till höger om koppen.
 
Han tog igen slaget på 11:an där han gick för green men hamnade fint i skogen till vänster om green och med enkelt inspel och bra putt gick han därifrån med en birdie.
 
 
Har du legat här efter utslaget på 16:e? Det gjorde han i söndags och det är bara att du försöker nästa gång du passerar hålet. 15 meter kvar till green och enkelt inspel.
 
Kul och lärorikt att följa sådana bra spelare under en runda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback