Förlust trots BRA spel!

Tänk så det kan gå!

Första matchen i årets U 2 och för motståndet stod fjolårsfinalisten Kjell Thy.

Började bra och var tre upp efter fyra hål detta efter bortslagen boll för Kjell, droppad boll där jag hade slag och en fin birdieputt från åtta meter på fyran.

Sedan två delade hål, två hål till Kjell och sedan slog han två i sjön på nian så då var jag två upp igen.

Vet inte vad han åt i "paus"?

Han tog fyra hål efter fyra raka par. Delning på 14:e och sedan återigen ett par på 15:e så då var det dormy. Spelade själv bra men Kjell spelade helt suveränt och se hans slag med järnfyra och järnfem var en fröjde.

Tog äppelträdet där jag hade slag men hade gjort det utan detta också - matchen vid liv!

Vann 17:e efter ett katastrofslag som tredjeslag men desto bättre fjärdeslag till en meter från pinnen och sedan enputt. Kjell på greenkant efter tre men nerverna började komma med så en treputt - matchen vid liv!

18:e! Två bra utslag och sedan ett kanoninspel från Kjell. Duffade själv och rullade in tredjeslaget. 10 metersputt som stannade på koppkant. Fem i. Kjell förstaputt från sex meter alldeles för kort. Andraputten för lång och en retur på 40 cm som nu blev väldigt lååååång. Efter lång koncentration så puttade han och den gick givetvis i.

Förlust med 1/0 men om en förlust nu känns ok så gjorde denna det! Känns helt ok att förlora med 1/0 mot en sådan välspelande kille när man själv också spelar bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback