Perfekta funktionärer!



Det var ett mycket trevligt mottagande på Kils GK vid dagen tävling och även på alla andra ställen runt banan. Shop, kiosken och restaurangen. Tänk om det skulle vara samma bemötande på alla golfbanor då skulle det vara en fröjd att vara golfspelare och besöka andra banor. Så är det dock inte

KIL:s GK FÅR HÄR DET ALLRA HÖGSTA BETYGET OCH BESÖK GÄRNA BANAN SJÄLV OCH HOPPAS ATT NI FÅR SAMMA MOTTAGANDE SOM VI FICK IDAG.

TACK!

På bilden ser vi tävlingsledaren, Ulf B, chefen sekreteriatet och Kurt samspråka innan start.

Kommentarer
Postat av: Tage Nordkvist

Hej,



och tack för berömmet. Inom Kils GK tycker vi att det är roligt att arrangera tävlingar. Därför blir det oftast bra. Om man följer länken
http://ute.blogg.se/2010/june/kils-gk.htmlkan man läsa kritiska rader om oss. Kanske är de skrivna av någon som har flygfält som t ex Mosjö som hemmabana? Eller kanske scoren blev dålig? Långt bort i värmlandsskogarna är dock fel: Kil ligger litet drygt 20 km norr om Karlstad; fyrans geografikurs!



Hälsningar

Tage Nordkvist

Ordförande och spelare

2010-06-11 @ 22:52:05
URL: http://www.nordkvist.se
Postat av: UTE

Hej Tage!

Alltid spännande att spela nya banor och jag gillar inte flygfält så Kilsbanan passade perfekt och scoren blev helt ok i förhållande till mitt hcp. Vad gäller geografin så är det väl så att även Karlstad inte ligger direkt centralt i förhållande till huvudstasregionen och 20 km därifrån verkar för mig som "skogarna".

På återhörande!

UTE

2010-06-12 @ 22:45:37
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback