Vinner GUIF i morgon?

I morgon är det dags för den femte matchen i slutspelet och blir det vinst mot Drott som kommer på besök till Sporthallen så är semifinalplatsen säkrad.

Blir det så?

Och du i morgon kan du som inte åker till Sporthallen bänka dig framför tv-apparaten och se matchen. Kom dock ihåg att ta på en röd tröja!

Lycka till GUIF!

Kommentarer
Postat av: Janne Örebro

Hej! Har ingen röd tröja men du kan få en historia i stället:

Det var stor fest på golfklubben och stadens polis var förvarnad. En polisbil väntade därför på parkeringen.

Vid stängningsdags vinglade en man ut från golfrestaurangen med bilnyckeln i högsta hugg. Konstaplarna betraktade med häpnad hur han beslutsamt kämpade sig fram mot parkeringen där han provade nyckeln på inte mindre än fem bilar innan han hittade sin egen och mödosamt tog sig in bakom ratten.



Där satt han sedan alldeles stilla i tio minuter, varpå han startade vindrutetorkarna (det var en vacker sommarkväll och inte ett moln på himlen).



Därefter tände och släckte han strålkastarna några gånger, tutade och slog på och av varningsblinkern. Sen startade han motorn och la med ett skrapande i en växel. Bilen tog ett kort skutt framåt och motorn dog.



Han försökte några gånger till, alltmedan parkeringen tömdes på bilar. Till sist, när han var ensam kvar, lyckades han få bilen att börja rulla framåt.



Poliserna, som väntat tålmodigt, slog nu på sirener och blåljus samt körde fram och stoppade honom och bad honom blåsa. Dom trodde knappt sina ögon när apparaten inte gav något utslag!



- Du måste följa med oss och ta ett blodprov, det måste vara fel på apparaten, sa en av poliserna.

– Tvivlar jag på, flinade spelaren. Det är jag som är lockfågel ikväll

2010-04-05 @ 17:12:31
Postat av: UTE

Hej Janne!

Kul att höra av dig och som du nog redan vet så blev det vinst och nu är VI klara för semifinal. Går lite knackigt för Skövde men det vänder nog till nästa år.

Ha en BRA vecka och snart är det dags att tvätta klubborna!

UTE


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback