Dömle Open

Vi hade en hel golfbana för oss själva i fredags!

Tidigt i fredags morse drog åtta förvantansfulla "grabbar" västerut för två dagars golfande. Första dagen spel var förlagt till Forshaga GK norr om Karlstad. I höjd med Örebro började REGNET som sedan skulle följa oss från och till under hela dagen.

Fikastoppet i höjd med Karlskoga blev kort men gott.

Vi hade starttider runt 10.30 men det fanns inte en bil på parkeringen vid golfbanan och det förstod vi när vi spelade ut.

Ni ser själva hur det såg ut och det är John-Erik som framrycker på tredje hålets fairway. Det blev mycket placerande av bollen både på fairway och även på green.



Banan passerar Dömle å och här är John-Erik i verklig närkontakt med vattnet, det var vi alltid, och här extra nära. Självklart dropp.



Tävlingen avgjordes som partävling med som vanligt ett antal extratävlingar. Här ser ni gänget efter dagens vedermödor i klubbhuset där de två i shopen även hade sett till så att de hade tillgång till kylen.



Vad gäller resultaten så var de HÖGA. Bäst blev Stig på goda 83 och eftersom jag spelade på 86 så tog vi hem segern. Dock berodde detta mycket på att vi endast hade två extrapoäng av de 30 som skulle fördelas.

Det skilde bara fem poäng till kön som då givetvis hade 88.

Själv inledde jag med årets klart sämsta nio hål. Hade 56 slag ut och avslutade hål sju till nio med tre fina tripplar. Hade förlorat de 12 slag som jag fick plus ytterligare sju vid vändningen och hade endast skrapat ihop sex poäng.

Skärpning UTE!

Just det - in gick det på 42 slag i regnet och blåsten. Det gav ytterligare 17 poäng och slutet blev 23 poäng.

Personalen som var på väg att efterlysa oss blev mäkta imponerade av 42 in och det hade varit ett gångbart resultat även i fint väder talade de om.

Skönt att man kan lyssna på sig själv ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback