Grattis till silvret!

Det är bara att gratulera Alingsås till guldet och GUIF till silvret i årets handbollsspel. Spännande tillställning och nästa 14 000 personer på läktaren så det var en mäktig stämning.

GUIF gjorde en dålig första halvlek och låg under med 15-12 i halvlek men vände starkt i andra och var i ledningen med 24-22 då domarna inte pallade för trycket utan tre märkliga domslut fick avgöra tillställningen.

Först stegfelet på Mathias Tholin vid en kontring som var mycket märkligt.

Därefter Johan Petterssons fina skådespeleri från noll vinkel då han både fick en utvisning och en straff som belöning. Straffen gick i mål och sedan vände Alingsås till 25-24 under utvisningen.

Sedan utvisningen på Richard Blank då jättespelaren i Alingsås, Kristian Bliznac, föll som en klubbad oxe och såg ut att behöva bår för att ta sig av banan men på ett mirakulöst sätt efter några sekunder stod på benen och kunde därefter avgöra matchen.

Bara att komma igen och återigen grattis till silvret!