Full agenda!

Då har jag "fått upp" datorn igen och det är ju kul att man får mail från er läsare som efterlyser några små inlägg.

Tyvärr har de senaste dagarna varit fulla med aktiviteter så datorn har stått och samlat damm och så här har det sett ut sedan onsdagen förra veckan

Ons - två pass på kommunen och sedan några hinkar på rangen och därefter dubbel packning.

Tors - tidig avfärd till Gävle för lite speakeruppdrag (behöver ni en speaker eller konferencié så är det bara att ni hör av er), avfärd från Gävle 16.15 och sedan via Strängnäs för packningsbyte och 21.05 satt vi på färjan till Gotland.

Fre - ytterligare en tidig morgon för 08.45 var det kanonstart på Gumbalde GK i hällande regn och kraftiga vindar. Så det kan vara på soliga Gotland. Em för återhämtning och på kvällen pubafton med buffé och prisutdelning.

Lör - tre möten i Druidlokalen och då jag är Stormarskalk och den som står för den cermoniella delen så är det lita att "hålla i". På kvällen bankett på P 18. Dock inte på mässen som håller på att byggas om till kommunalhus utan i f d matsalen där 160 personer deltog i festen.

Sön - Ytterligare ett möte som dock startade kl 10.00 men sedan var det till båten som gick 15.05.

Idag - en sväng till huvudstaden på fm och ett pass på kommunen under em och kvällen har tillbringats bakom gräsklipparen och lite administrativt arbete för enmansföretagaren.

Nu har det dock blivit tid till lite bloggande och förhoppningsvis så är det tid för lite inlägg också men nu har ni fått lite förklaring till "bloggtorkan"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback