Fika efter 9,5 hål!

                                            Hoppas att de inte tog min boll!

På golfbanan i Söderköping är det stopp för fika efter 9,5 hål och det låter väl spännand!

Hur kan det kommar sig?

Jo de har flyttat in kiosken i klubbhuset, på baksidan, för att spara på personal och även få behålla pengarna. Så nu efter att du hålat ut på nian så är det tee på tian som gäller och när du slagit ut över vattnet så är det bara att knall över bron och gå till kiosken. Då tar bollen före plats på fairway och spelar in på green och går vidare. När du sedan köper din korv eller annat "nyttigt" så slår nästa boll ut och hux flux så är det åter åtta bollar på fairway.

Gäller att ha sin boll märkt och givetvis komma ihåg vad man spelar på för märke annar kan det bli spännande när man skall gå vidare!

Kommentarer
Postat av: Jocke

Ha, ha ja det är lite speciellt kan man ju säga. Tycker du fick till det väldigt bra i detta inlägg....det gäller att veta vilken boll man har och vart den ligger efter utslaget.

Postat av: UTE

Ja det var lite spännande!

Kan krydda med att bollen som var två bollar före hade tagit lunchpaus, eller ölpaus, så när vi slog ut var det åtta bollar på fairway och sedan kom våra fyra så det såg ut som en mindre champinjonodling på fairway då det åtminstone det var 10 fairwayträffar på det relativt lätta hålet. Vad gäller långpausen så tror jag att de hade ölpaus då det kom ut efter oss och de halkade efter betänkligt och när vi hålade ut på 18:e så kom de upp till tee på 17:e.

Hälsningar

UTE

2009-06-15 @ 08:40:03
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback