Det gäller att läsa bestämmelserna!

Idag är det lite synd om Pelle och de övriga i Strängnäs GK:s lag som spelade sponsorgolf på Vidbynäs.

Det var en känd producent av maskiner som används på våra golfbanor som bjudit in till kamp. Då Acke inte fick med sig kompisarna i banarbetargänget så gick frågan givetvis till den trevlige och duktige golfspelande kanslisten Pelle.

De fick även med sig Lennart från styrelsen och sedan bar det av till scrambletävlingen. Med Pelle i gänget slog de till och gick sju under par genom sju birdie och 11 par. Inte illa och nu var resan till Ekerum och Sverigefinalen klar om inte ...........................

Det stod i bestämmelserna att det skulle vara amatörer i laget och då Pelle är proffs så gick priset givetvis till tvåorna.

Synd om grabbarna men BRA spelat och frågan är vem som läste bestämmelserna?

Kommentarer
Postat av: pelle

Hej tack för omnämnadet i din blogg ja lite surt är det allt måste man säga med tanke på vårat spel.Vi var alldrig i närheten av en bogey med lite mera flyt så kunnde det blivit några birdie till men men regler är regler så bara att gilla läget och ta nya tag.Hoppas på en härlig höst med mycket golf

2008-09-09 @ 17:50:46
Postat av: UTE

Hej Pelle!

Kul att du kommenterade inlägget och det var ju verkligen synd att ni inte gick vidare. Hoppas att du nu hinner med att spela och vara ute och "dra in lite pengar" till kassan. Vi får väl försöka gå en runda så att man lär sig något på vägen mot singel.

Ha en BRA dag!

UTE


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback