Försäkringskasseläkare

Läste igår en av insändarna i Strengnäs Tidning som handlade om Försäkringskasseläkare och dess arbete. Insändaren var undertecknad av "ÄR VI I VERKLIGHETEN ELLER?".

Insändaren ondgjorde sig över att en läkare kunde och hade rätten att ifrågasätta andra läkares utlåtande.
Men är detta inte en självklarhet?

Är det inte så att även läkarkåren måste ifrågasättas? Hur är det inte med bilverkstäder. Är det inte ett kontrollerande av hur bilarna repareras och hur vi blir lurade på pengar. Är det inte så med läkare också? Skall inte dessa kontrolleras så att vården blir bra och pengarna, våra egna och skattepengarna, går till rätt saker?

Har förmånen att känna en av dessa Försäkringskasseläkare och hade för någon vecka sedan tillfälle att resa till S-holm tillsammans med honom och efter ett trevligt samtal så tror jag att han behövs!

Kommentarer
Postat av: stefan

"Insändaren ondgjorde sig över att en läkare kunde och hade rätten att ifrågasätta andra läkares utlåtande.

Men är detta inte en självklarhet?"



Nej, det är INTE en självklarhet att läkare ska kunna ifrågasätta andra läkares utlåtande utan att träffa eller ens tala med patienten ifråga.



"Hur är det inte med bilverkstäder. Är det inte ett kontrollerande av hur bilarna repareras och hur vi blir lurade på pengar. "



Du tycker alltså att en bilverkstad eller bilprovningen ska bedöma huruvida din bil är hel eller trasig utan att ens titta på bilen?



"Har förmånen att känna en av dessa Försäkringskasseläkare och hade för någon vecka sedan tillfälle att resa till S-holm tillsammans med honom och efter ett trevligt samtal så tror jag att han behövs!"



Jamen, dåså!

Vilken toppenargument. Själv hade jag ett "trevligt samtal" med en fd bankrånare häromdan.

Och eftersom samtalet var så trevligt så tror jag att samhället behöver fler bankrånare.



2009-08-20 @ 09:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback