Simling Bil Cup 2008

Idag var det dags för den första tävlingen på hemmaplan.
Simling bil hade bjudit in till Simling Bil Cup 2008 och tävlingen gick i år på Gripsholms GK i Mariefred.

Skall först passa på att tacka Tomas och Jonas för inbjudan och det trevliga arrangemanget och det var som en riktig stortävling då det stod Toyotabilar av olika modeller runt nästa hela banan. Tyvärr var det ingen bil till den som gjort HIO på det nionde hålet som var närmast håltävlings hålet. Det var dock ofarligt då han som vann låg knappt fyra meter från hålet.

Till tävlingen som hade knappt 50 startande var det också ett antal kändisar från TV-sporten med. Vad sägs om Jan Svanlund, Christer Ulfbåge, Johan Ejeborg, Peter Jonsson, Arne Pontan och några till. Tyvärr gick jag inte ihop med några av dessa men Leif, Steen och jag hade också en trevlig runda.

Resultatmässig så blev det en femteplats i A-klassen på 30 poäng. Samma antal poäng hade fyran, Robert, som också var den första pristagaren. Vann gjorde en annan Ulf på 35 poäng och han får nu representera Simling bil på Sverigefinalen på Arlandastad i början av september.

Hade tyvärr en bunkerdag i dag vilket innebar ett antal fina inspel tyvärr hamnade i bunkern med några extra slag som följd. Så är det ibland men i morgon är en ny dag och då bär det av till Vassunda för ett nytt företagsevent. Får hoppas att bunkrarna där visar sig från den fina sidan. Kan dock rapportera att banan var i mycket bra skick och greenerna mycket snabba.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback