Gubben är åter på Kantarellstigen!

Idag avgjordes den hårda kampen om BELUT-gubben. Då det var jag som var den senaste förloraren så var det jag som fick välja bana och det föll på Nynäshamns GK, http://www.nynashamnsgk.se/  i Körunda där jag spelade en gång förra året och då vann.


13:e hålet där B-E slog tredjeslaget till banarbetarna i bunkern.

Mycket fin bana i en härlig natur och greenerna var verkligen härliga.

Det blev verkligen en hård kamp som avgjordes först på sista hålet. Fick lämna sex slag till Bengt-Erik. På första nio så tog vi två hål var och delade fem så det var lika i halvtid. Sista nio så delade vi endast två och hela sju hål vanns av någon och det "böljade" enligt följande

10:e Bengt-Erik satte en långputt för par på detta långa par femhål
11:e Delning efter att Bengt-Erik haft lite problem på utslaget (B-E hade slag)
12:e Hålet till UTE efter att B-E återigen missat utslaget LIKA
13:e Hålet till UTE efter att B-E missat ett inspel och gått i bunker
14:e B-E nästa ute i sjön på detta korta par trehål. UTE enkelt par. TVÅ upp för UTE
15:e Hålet till B-E efter att UTE toppat bunkerslag som gick "mycket långt" (B-E hade slag)
16:e Hålet till B-E som efter dropp i skogen lade upp bollen sex meter från kopp och säknte putten från detta läge. Själv säkra fem i men vad hjälpte det när B-E hade slag LIKA (B-E hade slag)
17:e Par tre på 149 m och B-E satte upp den tre m bortom pinnen. "Lite" puls men lade upp järnsexan precis utanför green och hade sex meter till hålet. Tvåputt och B-E missade sin birdieputt hårfint. LIKA och ett hål kvar.
18:e Par fem och med vatten till höger på utslaget. Här kom tyvärr B-E enda riktigt dåliga utslag. Var det nerverna? Mitt i vattnet. Gick själv hyfsat rakt och var precis innan green på tre. B-E slog fjärdeslaget in bland träd till höger. Femteslaget i bunker. Sjätte precis upp. Sjunde in på green och sedan tvåputt. Själv in och tvåputt. 9 - 6 på hålet och den jämna kampen var slut.

Nu är gubben åter på Kantarellstigen och jag vet att B-E redan nu funderar på nästa kamp som kommer att gå redan i år då dagens kamp var en uppskjuten match sedan fjolåret.
 
Vilken bana kommer han att välja?


B-E funderar på inspelet till green på det fjärde hålet. Hålet delades på 6 resp 7.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback