Sundbyholms GK

Idag var det singelutbyte på Sundbyholms GK. Startade i sista A-klassbollen och vi hade mycket jämt hcp i bollen. Själv 12,1, Christer från Strängnäs 12,2, Joakim från Flen 12,3 och Sven-Åke från Eskilstuna 12,9. Jämt så det förslår.



Här ser vi de glada bollkamraterna efter utslag på det 17:e hålet. Trots det något svajiga spelet så var humöret på topp och vi hade trevligt i bollen.

Själv så började jag med att ligga åtta över efter fyra hål och då kunde det bara bli bättre spel vilket de också blev. Första nio på 48 och sista nio på 44 vilket gav 92 brutto och 78 netto. Då vi alla fyra varvade bra spel med mindre bra spel så lyckades jag bli bäst i bollen. Övriga hade 80, 82 och 90 netto. Vinnaren slog 66 netto.

Endast en birdie hade vi och det var Joakim som gjorde en fin birdie på det långa 12:e hålet. Par fyra och lång och uppför men idag hade vi för ovanligheten medvind på hålet. Det blev även två par och själv gjorde jag en bogie på hålet så totalt 16 slag på detta svåra hål. Inte illa grabbar!



Christer vandra uppför mot den sista green. Inte så mycket folk kantade fairway som på Masters men pampigt är det.

I övrigt är banan ok förutom greenerna som är klart underkända. På den ena får du ta i så mycket du orkar och på nästa rullar det som bara den. Inte roligt att spela på sådana banor och helhetsintrycket blir tyvärr ett IG på banan. Hoppas de får ordning på greenerna i framtiden för banan är rolig att spela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback