Röda siffror!

Idag så var det dags för en återresa till platsen för BELUT-kampen i våras. Vi var ju på Nynäshamns fina bana och idag var det "Golfresan" som hade tävling så det var bara att anmäla sig. Denna gång så fick vi spela "sjö" och "berg" så nu har vi spelat alla tre slingorna då vi inledde med "dal" förra gången.

Efter att ha spelat alla tre slingorna så är min rangordning "sjö", "berg" och sedan "dal". Dock skall sägas att alla tre slingorna år mycket fina och standarden på anläggningen är av yppersta klass så banan är verkligen värd ett besök. Det är inte så konstigt att anläggningen förra året blev "årets anläggning".



Här ser vi dagens boll då det återstod två hål. Dock skall sägas att det endast återstod ett spelhål och sedan var det "nittonde" hålet som hägrade. Från vänster ser vi B-E, far och son Tomas och Martin och kompisarna Jan och Olle.

Vi hade mycket trevligt i bollen och det blev röda resultat för oss alla tre. Tomas, som är den andre spelaren som jag mött som använder omvänd fattning i sitt högerspel - och har 4,4 i hcp och slår väldigt långt, och Martin lyckades bäst med 67 netto efter 39 brutto ut. Kompisarna kom tvåa på 69,0 och där kan noteras att officeren Olle som har 31,5 i hcp och tog grönt kort i höstas nog snart är nere i 10-15 i hcp. Själva var vi "sämst" i bollen på 69,2 hur man nu kan ha det.
Vi hade 44 ut och 42 hem och enda plumpen var en åtta i på tredje hålet som är ett par fyra - inte bra!

B-E hade idag mycket bra utslag och puttade som en gud så frågan är om vi inte skall vänta ett tag med nästa BELUT-match för just nu är han het.

Trevlig dag och tack för sällskapet!

Kommentarer
Postat av: UTE

Då har resultatet kommit på nätet och det blev följande. Far och son kom på 10:e plats, kompisarna på 17:e plats och B-E och jag på 18:e plats. Detta av totalt 106 lag. Inte illa att alla tre lagen ligger bland de arton bästa lagen.

Bra spelat eller hur?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback