Andra dagen på SPM

Igår så var det andra dagen på SPM Open och tyvärr så kom det inget inlägg direkt igår. Det har dock sin förklaring då em spel tyvärr fick lov att avbrytas p g a åska och avbrottet varade drygt 1,5 h vilket innebar att de sista kom i mål precis innan mörkret föll och det var tidigt denna regniga dag.



Victor och Krister fick igår efter åskstoppet spela i en tvåboll då killen från Boden gav upp i det dåliga vädret och kanske lite även p g a det mindre bra spelet.

Följde med de först nio och där gick Victor på 34 efter fyra birdie, tre par och tyvärr två bogie. Bogie blev det på blå ett där tyvärr andraslaget gick över green. Utslaget var ett jätteslag som låg på kullen där det är cirka 90 m kvar till green. Ett av de bästa utslagen jag sett på hålet.



Tyvärr även en bogie på blå sex, par tre på 185 m, och där fick Victor slå andraslaget över höger greenbunker och flaggan satt precis bakom bunkern så det var inte lätt att komma nära pinnen.

Lämnade grabbarna efter nio hål då det blivit kväll för mig. Victor fick överta mitt paraply då hans gått sönder och det var nog tur att han tog det för regnet ökade under de sista nio. Såg sedan att det blev 40 in och totalt 74. Efter två dagar ett under och det skall bli kul att se slutresultatet.

Lycka till i fortsättningen Victor och det har varit kul att följa dig här i Strängnäs. Du kommer att gå långt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback