Spelkamrater dag två!

image882

Andra tävlingsdagen var det Furnas som gällde och vi startade på det nionde hålet. Par fyra, 366 meter och med ett gatt på utslaget (vilket jag inte klarade). Vi spelade med Lars och Jim från Skåne och vi hade mycket trevligt i bollen. Vi gick på 34 och Lars och Jim på 33 så efter dagen var vi lika på 64 poäng. Slutsiffran för "Skånebröderna" blev 97 och en sammanlagd 11:e plats.
Hoppas att nu Jim knackar på hos Kerstins kusin i Åhus och hälsar från oss i Strängnäs då de bor bredvid varandra vid torget i Åhus.



Det "smala" gattet!

Kommentarer
Postat av: Jim Fäldth

Hej Ulf ! Bekräftar härmed att hälsningen till din frus kusin i Åhus är framförd.Tack för en trevlig golfrunda på Furnas natursköna bana.Sänder även en hälsning till alla andra som var med på tävlingen,ingen glömd!Hör gärna av dig om du några intressanta resmål för golf!Hälsningar/Jim

2008-05-12 @ 18:51:18
Postat av: UTE

Hej Jim och kul att du hört av dig till grannarna!

Får nog rapport om det så fort jag hör av Åhusborna. Kul även att du hittat in på bloggen. Hoppas att golfspelandet kommit igång ordentligt och har du vägarna uppåt landet så hör gärna av dig för en runda hälsar Ulf!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback