Storvinst i Flen

Flen borta stod på programmet igår då det återigen var speldag för H 55 laget. 

Två nya var insatta och det var förra årets lagledare Stig O och den vänsterslående Sture H.Curt H var åter i laget och utöver undertecknad så kompletterades laget med förra veckans vinnare Christer och Bengt-Erik. Banan i Flen var i mycket bra skick och fairway var av ypperlig kvalitet och greenerna var betydligt snabbare än Strängnäsbanans varför puttarna inledningsvis passerade hål med god marginal. 

I första bollen spelade Curt och undertecknad. Själv spelade jag mot förre Strängnässpelaren Sven-Gunnar J och vann matchen med 4/3 efter att kopplat greppet redan på första hålet. Curt mötte förre allsvenske bandyspelaren i Hälleforsnäs Lars-Gunnar N. Det märktes att han varit bandyspelare då han slog oerhört lång med en kort men mycket snärtig baksving. Curt låg inför det 13:e hålet under med två men tog sedan fem hål på raken och vann därmed med 3/1 vilket var mycket starkt. 

I andra bollen så vann Christer med 1/0 och avgörandet kom på sista green där Christer tvåputtade medan motståndaren treputtade. Stig vann mot Flens lagledare med komfortabla 6/4. 

I sista bollen vann Bengt-Erik även han på sista green med 1/0. Sture delade sin match efter att lett med ett när de spelade ut på sista hålet. På green så satte motståndaren Kennet en femmetersputt hårt i bakkant medan Sture missade sin tvåmetersputt för att dela hålet och det blev alltså oavgjort i matchen.

En klar seger med hela 11/1 och det på Flensbanan som inte är den lättaste att spela. Detta tyder på goda insatser och vi tar nu nya tag inför hemmamatchen mot Sundbyholm kommande tisdag. 

Totalt nu två vinster och en förlust. 
image255 

Bengt-Erik och Sture på sista green. Vi ser Stures motståndares boll längst till höger som han satte och Stures framför honom som han missade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback