Strängnäs i serieledningen

Igår var det seriefinal i H 55 på Strängnäsbanan.

Serieledande Sundbyholm kom på besök och vi i Strängnäs innehavde andraplatsen i serien. Sundbyholm hade bättre "målkvot", 25-11 mot 24-12 för Strängnäslaget. Tyvärr anlände Sundbyholm med endast fem spelare då det fått ett mycket sent återbud. Stig blev den som tog hem två p utan att spela. Stig hade åkt in från landet och lämnat barnbarnen och då det inte blev något spel så återgick han till grillen på landet.  

Det var för dagen gul och blå som gällde. 

Hans, Anders Ö och Acke var åter i laget och utöver undertecknad så kompletterades laget med ständige vinnaren Christer. 

I första bollen spelade Hans och undertecknad. Hans avgjorde sin match på det sista hålet och med den sista putten. Han var dormy 2 men förlorade det 17:e hålet och sedan hade han en en meters putt för att dela det sista hålet och vinna matchen. Säker putt och två p till laget. Själv vann jag med 6/4 efter att tagit ledningen redan på det första hålet. 

I andra bollen så vann Christer och Anders Ö båda med god marginal. 

I sista bollen vann Acke med 2/0 mot Sundbyholms lagledare och därmed så skrevs vinstsiffrorna till förkrossande 12/0.  

Vinsten innebär att laget nu leder serien efter fyra omgångar och det återstår nu bortamatcher mot Solbacka och Vingåker. Tyvärr så blir det wo på den återstående hemmamatchen mot Torshälla då de i ett sent skede drog sig ur serien. 

Ny match alltså på tisdag mot Solbacka borta. 

Totalt nu tre vinster och en förlust.

image260

Christer och Anders Ö i andrabollen igår efter att de hålat ut på det 18:e hålet. Klar seger för båda och som Ni ser så var det ett strålande väder igår för golf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback