SAS-golfen

Igår den 7 juni så spelade Elisabeth från REvent och jag SAS-golfen på Arlandastad. Tävlingen är en stor foursometävling som går på ett antal platser med finaldag på Arlandastad den 5 september. Trevligt att få spela den kommande Mastersbanan och se vad de stora grabbarna skall ta sig an i augusti månad.

Banan är kantad av mycket vatten och så brukar det blås på banan vilket det även gjorde igår. Dessutom så är det en svårbemästrad ruff.

Båda hade en medelmåttig dag "på jobbet" och det inleddes med att jag slog utslaget på ettan i vattnet till vänster. Fortsatte så under dagen och totalt lade vi fyra bollar i vattnet. Kom in på 27 p vilket gav en 35:e plats i det 65 par stora startfältet. Våra kamrater i bollen, IBM och HeartZ, hade även de en tung dag och hamnade på 56:e resp 57:e plats med 23 p och 22 p. Totalt fick bollen dock ihop 42 i "bollbästatävlingen".

Tävlingen vanns på 37 p resp 49 p.

Under em startade även Janer och Lennart i tävlingen och det är två av de knappt 200 besökarna som REvent hade på Azorerna under våren. Trevligt att möta gamla resenärer på detta sätt. De slog ihop 29 p under em.

image263

Janer och Lennart inför start på det tionde hålet vid SAS-golfen på Arlandastad den 7 juni.
I bakgrunden syns klubbhuset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback