Oavgjort i Vingåker

Så har seriens sista match avverkats och det var långresa bort till Vingåker.
I och med att vi ledde och Vingåker var tvåa i serien så var det frågan om seriefinal.

I förstabollen gick Kurt som mötte en motståndare som för dagen gick på 68 netto så det blev förlust med 5/3. Dessutom gick Hans i bollen som såg ut att gå mot en klar seger då han hade två upp med fyra hål kvar. Men som vi alla vet så är det inte klart innan sista bollen är i hål så motståndaren vaknade till liv och tog de återstående hålen och vann med 2/0. Bland annat gjorde han två birdie på de sista fyra hålen.

Själv gick jag i andra bollen och mötte en hemmaspelare i form. Han räknade sina slag och hade 43 ut och 38 in vilket innebar 67 netto. Till detta skall läggas att han slog den första bollen out så han startade på tre. Höll mitt spel upp så vi var lika fram till tionde hålet men att matcha en 38-runda in var inte aktuellt så det slutade med förlust 4/3.
Christer vann sin match relativt lätt mot en formsvag hemmaspelare som nyss sänkt sig. Christer var fem upp efter sju hål och höll sedan i spelet och vann med 3/1.

I sista bollen gick debutanten Sören som vann på sista greenen mot en motståndare som han fick lämna fem slag till. Av dessa tog motståndaren bara ett. Starkt spelat av Sören.
I bollen gick även säkre matchspelaren Bengt-Erik som vann relativt enkelt mot en motståndare som hade exakt lika många slag.

Oavgjort alltså och förhoppningsvis innebär detta att vi vunnit vårserien.

Skall bli spännande att se resultatlistan och lottningen inför hösten då respektive lag tar med sig poängen från matcherna mot de lag som kommer från samma grupp. I höst är det alltså fyra matcher mot ledarlagen i den andra gruppen.



Christer, Kalle och Lars efter fullbordat varv på Vingåkers GK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback