Förlust i Sala

image279

Kerstin, Ulf B och Astrid vid informationstavlan på Sala GK.

Idag var det tävling mellan familjerna B och T. Förra året, första upplagan, vann fam T när det var tävling på Avesta GK. I år hade fam B bestämt att det skulle spelas på Sala GK och som vanligt är det bästboll match som gäller.

Tävlingen inleddes med att det var jämt mellan lagen och det var i stort sätt vartannat hål som gick till fam B och fam T. Efter 11:a hål var det helt jämt men då slog Astrid och Ulf till och tog tre hål på raken genom att göra trepoängare och vi endast kom upp i tvåpoängare. Därefter delades två hål på trepoängare och segern skrevs därmed till 3/2 till fam B.


Ulf B gjorde verkligen ett kanonslag på det 15:e hålet, 125 m par tre index 17. Han slog utslaget i greenbunkern och missade därefter första slaget som "skuttade" fram en meter i bunkern.

Då kom slaget! Ur bunkern och upp på green där bollen rullade 15 m för att sedan mycket fint försvinna i kopp. Där trodde vi på att vi skulle minska försprånget då Kerstin gjorde en trepoängare men så blev det inte och på nästa hål var matchen slut.

Vi bestämde vid den efterföljande lunchen att vi inte kan vänta till nästa år med nästa match så nu gäller det för oss att leta upp en passande bana.

Fortsättning följer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback