Golfbana i vinterskrud

image648

Tänk er att nu är det vinter och nionde hålet på den gula slingan ligger i vinterskrud.
Hålet är par fem och ni ser utslaget uppe i skogen till vänster och bortom pumphuset. Många känner väl till huset då det är många som "träffat" huset och det hörs verkligen. Kanske tur att de träffar huset för hitom huset finns ett av de få vattendrag som finns på banan. Ni ser även de två bunkrarna som finns cirka 50 m före green och där har många andra eller tredjeslag hamnat.

Tänk er att om fem månader är det full fart här ute. Det kommer dock att bli fart innan dess för så fort snön kommer så hittar skidåkarna till banan.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Nu är det bara tre veckor kvar, sen vänder det mot ljusare tider. ;-)

Usch, vad mycket snö ni har. Hoppas det inte kommer hit till Skåne.

Postat av: UTE

Hej Cecilia!
Kan rapportera att det idag är ännu mörkare än på bilden för nu har snön försvunnit. Detta innebär att det återigen går att spela golf även här uppe.
tyvärr är banan stängd så det blir att åka till Fogdö folkgolfbana för de som ännu inte ställt undan klubborna. Själv vilar jag mig i form för vecka 805 är det dags för nästa golfresa tillsammans med Golfers.
Hälsningar
UTE
PS! Kan rapportera att hustru har en kusin som bor mitt emot kyrkan i centrala Åhus så du får väl knacka på och hälsa från oss i Strängnäs när du har vägarna förbi DS!

2007-12-02 @ 20:03:46
Postat av: Golfer

Kul att se att du också hittat hit Cecilia.

2007-12-04 @ 19:10:29
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback