U 2 mot Christer i bastuvärme

Igår, torsdag, var det som att spela golf i en bastu om Du gick ut under eftermiddagen. Det var just vad Christer och jag hade beslutat oss för så klockan 14.30 så slog vi ut. Vi fick sällskap av de trevliga ungdomarna Axel och Rasmus som även de skulle spela match.

Fick lämna 13 slag till en Christer som är på väg ner i hcpsystemet så det kändes lite extra tungt på första tee. Dessutom vann han lotten och valde att slå ut först.

Vi delade första på bogie respektive dubbelbogie. Tog sedan tvåan och trean på blå där han inte hade några slag. Båda efter att chippat och enputtat vilket kändes extra skönt. Tog även fyran där Christer hackade lite och hade lite oflyt. Tre upp efter fyra hål och sedan spelade vi rätt lika och det pendlade mellan två och fem upp för mig.

Vid vändningen fyra upp och därefter direkt fem då Christer tappade andraslaget och jag gjorde par. Christer tog "Dungen" och sedan även "Plasket" på ett fint par. Delade sedan 14:e hålet och sedan vann jag 15:e och därmed matchen med 4/3.

Sex matcher avklarade i U 2 och sex vinster. Nu återstår Willy, Janne och Hasse. Kommer att möta Janne borta i Örebro då han vill visa upp sin hemmabana. Skall bli spännande.

Axel och Rasmus spelade mycket bra golf. Båda ligger runt tio i hcp och kommer snart att vara ännu lägre.
Matchen vanns av Axel som tidigt tog greppet och sedan höll i det under hela rundan. När matchen sedan var avgjord så slog båda i vattnet på det 18:e hålet och det är ju typiskt då man börjar slappna av.



Rasmus, Christer och Axel på 17:e tee.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback