Sundbyholms G C C

Igår så var det dags för årets första runda på Sundbyholms G C C. Banan är från början av 90-talet och den går omväxlande i skogen och på de öppna fälten. De första tio hålen går i skogen och inledningen är inte att leka med. Därefter är det sex hål på gärdet innan de avslutande två hålen upp mot klubbhuset.
 
Tycker att det är en mycket trevlig bana och inför året så har skogen gallrats och även ny tee byggts.

Tyvärr var inte banan i det allra bästa skicket. Mycket uppslagen torv på fairway, mycket olagade nedslagsmärken på greenerna. Dessutom var det  "länge" sedan teekulorna och hålen hade flyttats. Detta märktes speciellt på koppkanterna som var mycket "trubbiga".

Synd på en sådan fin bana som jag än dock kommer att återvända till.

Slog 34 poäng efter 15 ut och 19 in.

Gjorde en dubbelbogie på hela rundan och den kom redan på andra hålet. Pinnen stod på den övre vänstra platån och då gäller det verkligen att sikta mot den stora stenen. Gjorde detta med andraslaget men som vanligt rann bollen ner till höger. Puttade två gånger och båda gångerna kom bollen tillbaka ner till mig. Tredje gången kom den upp och sedan ytterligare ett slag för en sexa i. Hcp på hålet är ett.

image338

Den berömda stenen på andra hålet på Sundbyholms G C C. Det gäller verkligen att slå inspelet mot stenen. Som flaggan satt igår, övre vänstra platån, så blir det extra svårt. Här ser Ni min medspelares boll som rullar från vänster till höger och givetvis hamnar den nere vid greenkant till höger. Sedan gäller det att få upp bollen vilket jag misslyckades med två gånger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback