Sista dagen på Masters

Igår var sista dagen på Masters och ni vet väl att finländaren Mikko Ilonen vann efter att avslutat på ett fenomenalt sätt. Först gjorde han en dubbelbogey på det 16:e hålet efter att försökt slå upp bollen ur vattnet. Sedan hade han nerverna i styr och gjorde en birdie på det sista hålet och vips var det press på Martin Kaymer.

Då blev det press på det tyska stjärnskottet på touren och på 18:e svek hans nerver kapitalt och det blev en bubbelbogey vilket innebar att det blev hela fem spelare på andraplatsen två slag efter Mikko. Bland dessa fanns Peter Hedblom, bäste svensk, från Gävle med Jesse Karlsson från Strängnäs som caddie.

Stor publikfest i dagarna fyra på Arlandastad och totalt var det 120 000 besökare. Tävlingen kommer även nästa år att gå på Arlandastad.

I sponsorbyn har det varit fullt med aktiviteter och REvent har haft en välbesökt monter och själv har jag inte sett så mycket golf som jag velat men det blir givetvis en runda idag.



Mycket folk följde Peter Hedbloms boll under söndagen och här ser vi att det även var många fotografer vid första tee.



Det var verkligen dåligt med matställen ute på Arlandastad och det enda som erbjöds var snabbmat förutom ett taiställe. På söndagen tog dessutom det mesta slut så vid lunchtid fanns bara korv med bröd kvar. Så det fick bli detta för Maria och mig i "Mariestadsrestaurangen".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback