Oavgjort i Trosa

På en mycket fin bana i Trosa mötte Strängnäs H 55:or igår Trosa GK. Greenerna var mycket snabba så det gällde verkligen att vara lätt med puttern. Matchen var av måstekaraktär för båda lagen då det gäller att hänga med i den mycket jämna serien.  

I förstabollen gick Björn som tyvärr mötte en för dagen mycket bra puttande lagkapten och förlorade med 5/3. Själv spelade jag jämt och stabilt och vann min match med 4/2 efter att tagit alla tre ?sjöhålen?, 14:e-16:e. 

I andrabollen gick Anders och Sören och där vann Anders med 4/3 efter att redan vid vändning varit fyra upp. Sören fick inkassera sin första förlust i seriespelet och förlorade med 4/3. 

I sistabollen vann Bengt-Erik mycket övertygande med 5/ 4 och han spelade på 66 netto, sex under banans par, men tyvärr så var det givetvis med ett antal skänkta kortputtar. Sent insatte Benny hade problem med de på några ställen smala fairways och förlorade några bollar vilket ledde till en förlust med 3/1. 


Oavgjort, 6-6, vilket innebär att hoppet fortfarande lever för båda lagen. Nu återstår Åda hemma och sedan Jönåker borta och ännu finns hoppet om en fin placering i serien.



Leif och Ulf från Trosa samt Björn på sista green.



Sören i bilen och Anders i blått som tar sig en klunk efter väl genomförd dag på golfbanan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback