Kom efter direkt!

Hoppsan!

Vilken början för GUIF i gårdagens tv-sända semifinal i handboll. Alingsås hade bestämt sig och redan efter tio minuter stod det 6-0 till hemmalaget och knappt ett skott från gästerna. GUIF kom dock igen lite och ett tag var de bara tre mål efter men då fick Alingsås tre snabba mål och då gick luften ur gästerna.

När sedan Wiktor Östlund fick sin tredje utvisning, som var hårt dömt, och därmed rött kort var det godnatt för gästerna. Andra halvlek spelades av och på slutet rann det iväg lite till så till slut en niomålsvinst med 30-21.

Många tekniska fel och dessutom målvakter som inte kom upp i acceptabel nivå och sedan ett hårt spelade hemmalag gjorde att det blev en enkel hemmaseger.

Frågan är om GUIF har något att sätta emot den sjunde maj då andra matchen spelas i Eskilstuna. Vi får hoppas på att de gör en bra analys och sedan att publiken hjälper till ordentligt.