Öl i Lisboa!



Finna även i Lisboa men Especial på Azorerna är bättre.

Det är nästa värt att resa dit bara för ölens skull!

Kommentarer
Postat av: Svenne

Snart så drar golfsäsongen igång igen, vill bara tipsa om vart man kan köpa begagnade golfbollar, jag beställde från www.floridabollar.se förra året och blev positivt överaskad.

2010-03-03 @ 10:59:08
Postat av: CB

Especial är den bästa efter en runda då gör det inget att det blir ett flertal pilsnerbollar eller vad tycker golfmarodörerna.

2010-03-04 @ 07:11:00
Postat av: UTE

Svenne!

Frågan är när säsongen drar igång här i mellansverige. Det är ju "lite" snö kvar och med minus tio så ser det inte ujt att ta så mycket på snötäcket. Har sett "floridabollar" på nätet men inte köpt några så tack för tipset. Frågan är ju sedan hur många som behövs. Slog under veckan i Lisboa bort två bollar. En i vattnet på tionde på Quinta, från bunkern till höger om green. Dessuotm en i buskarna till vänster på 12:e hålet där även Purjo varit och botaniserat.

CB!

Håller med CB och jag tror till och med att du varit inne på bryggeriet. Frågan är vad "marodörerna" tycker om drycken?

Tack för igår också!

UTE

2010-03-04 @ 08:15:56
URL: http://ute.blogg.se/
Postat av: Golfmarodören

Helt riktigt CB,vad vore golfen utan pilsnerbollar. Tyvärr har det blivet färre med åren,nejdå jag skojar bara. Especialen rankar jag Top 2 bland lagerölen den andra är faktiskt Pripps Blå 5.2 annars pumpar jag gärna Guinness.Vi kan tänka oss en resa till Azorerna i slutet av April men pilsnerbollarna får någon annan stå för. Vi hörs.

2010-03-04 @ 18:59:16
Postat av: UTE

Låter inte helt fel med en liten resa till Azorerna och de fina golfbanorna. Vad gäller ölen så kan vi nog unna oss några utan att det blir några "pilsnerbollar".

Ha en fortsatt BRA helg i vårsolen!

UTE

2010-03-06 @ 19:16:50
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback