Vinst i Stadiumgolfen

Igår kväll var det dags för den första omgången i årets Stadiumgolf. Golfer och jag började vår resa mot Mälarbadens GK i hällande regn och såg inte fram mot detta väder i ett antal hål. Tack och lov så upphörde regnet när vi var några kilometer från banan och så blev det under resten av kvällen.

För motståndet stod mor och dotter där jag fick lämna tio slag till mor och Golfer hela 24 slag till dottern.

Började inte så bra för egen del då jag på första hålet fick till ett bra slag i rätt riktning och med bra längd men där bollen var som bortblåst när vi kom fram till "målområdet". Frågan är vart bollen hade tagit vägen men efter fem minuter var det bara att gå tillbaka och slå en ny boll. Tyvärr så blev det ytterligare tre bollar i vattnet och det var en halv årsförbrukning av bollar som försvann igår kväll. Ni som spelat banan vet dock att det finns vatten på nästan alla hål på den trånga och smala banan.

Golfer spelade stabilt och gick på 37 p när vi kontrollerade hur han spelat och vann sin match med 5/3. För egen del blev det en kamp in på mållinjen där jag missade birdie på 17:e för vinst av den totala matchen med en cm och där hon satte en tremetersputt för par och fortsatt kamp. Hon tog sedan 18:e där hon hade slag och det blev fortsatt spel.

Tre hål foursome match och efter det sudden. De hade ett slag på varje hål så här gällde det skärpa till sig. Vi tog ettan, delade tvåan och de vann trean vilket är ett korthål. Vi hade gjort par på de tre hålen och fortsatte med ett par på fyran. De slog andraslaget i vattnet och var inne på fyra och 10-metersputten var så när på att gå i kopp men snurrade retligt runt koppen och de gjorde sex i och matchen till oss.

En lång och seg kamp och det är alltid tufft att få lämna ett stort antal slag och extra svårt när motståndet spelar bra.

Dock kul med en vinst och i och med detta så fortsätter vandringen mot toppen.

Kommentarer
Postat av: Jocke

Som jag skrev på Golfers blogg också. Grattis och lycka till i fortsättningen.....

Postat av: UTE

Tackar, tackar!

Det är bara att skärpa till sig och det gäller att bollarna stutsar rätt så skall det nog gå bra även i år.

2009-06-07 @ 21:28:40
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback