Vänta på prisutdelningen!

Våra kamrater från Strängnäs GK, Lisa och Kari, startade i bollen före oss i fredags och även de var en timme för tidigt på Orresta GK vilket innebar att även de kom dit lite efter 07.00.

De spelade BRA och kom i mål på 70,0 och då var klockan 13.45. Klar ledning i klubbhuset och nu var frågan vad de skulle få för pris. Skulle det hålla hela dagen för en golfresa eller skulle det bli något annat fint pris var frågan?

Efter halva fältet var de på en tredje plats. Efter att 75 % kommit in var de på femte plats. Men sedan hände något för nu kom lagen som spelat i solsken och vindstilla in och när en boll var kvar var de på nionde och sista prisplats och ni förstår vad som hände. In kom två lag som passerade våra "väntande vänner" och det blev en 11:e plats och det efter fem timmars väntan på prisutdelningen.

Återresan påbörjades knappt 12 h efter att de anlänt och snacka om att golf inte tar tid!

Själv satt jag då på en god middag i Stallarholmen och det roliga var att våra vänner skulle på samma middag och anlände drygt två h efter utsatt tid men det blev ett roligt samtalsämne under kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback