Proam med VictorY!


Inte så att det var en segerdag på banan idag utan en Proam inför stundande SPM Open på Strängnäsbanan. Fick inbjudan från revisor, Hasth Ekonomikonsult, och det är ju bara att tacka ja annar vet man ju inte hur bokslutet slutar.

I laget ingick Micke som är son till Ekonomikonsult och Kari som är gift med en av medarbetarna i Ekonomikonsult.

Vår pro var Victor A från Viksjö som blev pro nu i sommar efter fyra års studie och golf i USA.

Ni ser väl på bilden vem som är vem?

Vi spelade gul och blå och de två bästa boängen räknades i laget. Vi fick 41+39 och segrarna hade 84 så vi var fyra efter. Viktor vann i bollen efter fem birdie och tre bogie, resten par. Började med två bogie och det var hans uppvärmning.

För egen del 14+9 vilket inte är något "att skriva hem om". Hade en bunkerdag då ett oändligt många "sandstränder" besöktes.

Varifrån kommer då VictorY?

Jo vid prisutdelningen så fick alla pro pris och Jalle från SPM sa till Victor att vi får väl lägga till ett Y till helgen och det hoppas vi all som gick i bollen på!

Lycka till Victor och fint spel och trevligt möte idag på banan!

Kommentarer
Postat av: Golfer

Själv spelade jag Enköping idag. Min kära vann en greenfeebiljett där i samband med Masters förra året och nu var det hög tid att utnyttja den.

Jag hade en tung öppning med 8, 8. Troligen den sämsta öppningen på mycket länge. De första hålen på Enköping är inte att leka med...om man ibland har lite "böj" på bollarna. Många träd och tjock ruff. I övrigt en mycket välskött bana med jämna och snabb greener. Inte lätt att få bollarna att stanna. Första nio var tuffa och jag kom in med 9 poäng i scorekortet. Sista nio gick bättre. Radade upp paren och hade 17 poäng in efter att ha streckat sista hålet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback