Hur kan det gå så här?

Golfspelare från Kils GK som spelar i H 55!

Hcp sju!

Sjunde hålet på Askersunds GK, index ett!

John S från Eskilstuna i samma boll, skolkamrat från E-tuna, Purjo i bollen efter!

Tredjeslaget över den lilla dammen!

En boll, två bollar, tre bollar, fyra bollar, fem bollar, sex bollar, sju bollar, åtta bollar, nio bollar, tio bollar, 11 bollar, och 12 bollar!

Sedan fanns det inga bollar kvar!

25 slag i en slagtävling!

Han gick hem och fick DNF!

HUR KAN DET HÄNDA?

Eller sådan är golfen!



Kommentarer
Postat av: Owe Asplund

Det var en händelserik golfdag - min spelkamrat från Söderköping lyckades få sin vagn att rulla i dammen på 18:e hålet - fick hoppa i och bärga den -allt dyblött - dock lyckades han få upp alla klubbor - enda som ej fungera efter vattenbesöket var hans Iphone men den vaknade svagt till liv i omklädningsrummet. /Owe Ps (Han tvätta inte svarta pengar) Ds

2011-05-21 @ 09:05:56
Postat av: UTE

Ja du Owe!

Spännande dag i Askersund och allt kan tydligen hända på en golfbana.

Kommer själv att tänka på en runda på Ängsö för några år sedan. En kollega slog ner i vattenkanten på sjätte hålet. När han skulle gå ner i leran halkade han på den branta kanten reaktionen blev att han släppte klubban som han hade i handen. Klubban tog en fin båge upp i luften och plumset blev stort när den landade 10 meter ut i vattnet. Den klubban "hittade" vi inte.

Tack för kommentaren och det blir mycket roligare när "artiklarna" kommenteras. Fortsätt gärna med det och ha en fortsatt bra helg oavsett om det är med eller utan klubbor!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback