Rokokoklocka från 60-talet



Som är ärvd och nyservad för 700:- säljes för 950:- då det inte finns någon plats på väggarna på K-stigen.

Något för dig kanske?

Kommentarer
Postat av: Golfer

Hej UTE, hoppas allt är bra med dig. Måste erkänn att det var länge sedan jag besökte din blogg, ser att jag missat 62 (!) blogginlägg. Du ligger verkligen i. Ser också att du golfat en del. Dessutom har jag ju haft "spanare" ute som bl a siktat dig på Sundbyholm.



På mitt håll har det varit dåligt med golfande. Inte räknat men det är helt klart bottenrekord på flera sätt; få rundor och ingen sänkning under säsongen. Vi har dock lagt undan kamerorna (ja, de upptar fritiden) och hunnit se Scaninavian masters, British Open. Snart väntar Ryder Cup. Vi ska vara på plats dag 1.



Idag gäller bröllopsfotografering. Vårt första uppdrag. Spännande som en golftävling. :)



Vi hörs.



Golfer aka Jonas

Postat av: UTE

Hej Jonas!

Kul att höra av dig och jag har ju funderat på hur golfandet har varit för dig. Verkar vara lite si och så med det men du måste väl börja träna inför vecka fem då du är försvarande mästare.

Har mött din spanare vid två tillfällen och det har gått bra båda gångerna. Ena gånden tog vi igen ett 6-0 underläget efter tre matcher till 6-6 efter sex matcher. Själv avgjorde jag sistamatchen på sista green och det känns ju extra roligt. Den andra gånden var WV Masters där jag tog en god tredjeplats.

Spännande med alla resor till de stora golftävlingarna förstår jag.

Har ni sedan startat "företag" vad det gäller fotograferandet?

På återhörande!

Ulf

2010-09-12 @ 21:48:18
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback