UTE National 2009

Igår, dagen före nationaldagen, var det dags för den första upplagan av UTE National och inbjudna var alla de 28 som någon gång varit med och rest till främmande länder under vinterperioden för att spela UTE International och umgås och ha trevligt.



15 av 28 hade hörsammat inbjudan och av dessa kom 14 till start. Vår vän Bengt som var med på träningslägret på Öland förra veckan hade insjuknat i influensa och frågan är om det var p g a dagarna eller kvällarna?

Tävlingen spelades som slaggolf och de slingor som gällde var gul och röd. Två extratävlingar var inlagda och det var närmast hål efter tre slag på gul sexa och närmast hål på röd trea.

Deltagarna var följand



Boll ett: Anders, Jonas och P-O



Boll två: Bernt, Lars och Michael



Boll tre: Roger, Roland, Ulf E och Sture



Boll fyra: UTE själv, Björn, Torbjörn och Stig



Sammanbitna spelare innan första tee



och bortförklaringarna i klubbhuset.

Hur gick det då?

Närmast hål efter tre och närmast hål togs båda av "prickskytten" Jonas och frågan är om det blev par och birdie då han hade 112 cm kvar till par och 147 cm kvar till birdie?

Tävlingsresultatet blev följande och vi spelade slaggolf

Bernt 74
Lars 77
UTE 80
Anders 81
Torbjörn 85
Sture 88
Stig 88
P-O 89
Roger 90
Roland 91
Ulf E 93
Jonas 94
Michael 94
Björn 98

Till slut ett tack till REvent som varit med och sponsrat det fina prisbordet och gå gärna ut och titta på deras hemsida som ni finner i högerkanten på bloggen.

Titta då speciellt på den fina resan till Misson Hills i Kina och det kanske vore något för kommande UTE-resor?

Kommentarer
Postat av: Golfer

En glad vinnare eller en grinig förlorare? En glad vinnare såklart. Jag har vunnit närmast hål tidigare i en UTE-tävling, men jag har aldrig vunnit TVÅ gånger i samma tävling. Det var kul. Att mitt resultat i slagtävlingen var det sämsta jag presterat på år och dag är inget att sura över. Det var snarare en intressant upplevelse. Det var inte mycket som fungerade under rundan. Därför är det väl ingen överraskning att jag missade såväl parputten på gul hål 6 som birdieputten på röd hål 3.

Tack för en trevlig tävling. Jag ser fram emot kommande UTE-tävlingar och varmare golfväder.

Postat av: UTE

Ja du Golfer så det kan vara!

Ena dagen drömgolf på Mälarbaden och andra dagen "lite" sämre på Strängnäs men det är väl det som är tjusningen.

Dock fick du ju med dig två fina vinster i och med segern i båda extratävlingarna. Att du sedan brände puttarna gjorde ju inte så mycket. Bara att ta nya tag och vänta på nästa lottning i Stadiumgolfen.

Hälsningar

UTE som även själv hoppas på bättre väder nästa gång!

2009-06-07 @ 10:10:47
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback