Vinst i Rotary DM

Så var det dags för en "tung" golfvinst.

Igår så spelades Rotary DM för distrikt 135-137 och det var kamp om vandringspriset som sattes upp redan 1964. Tävlingen genomfördes på Körunda golfklubb, Nynäshamns GK, i Ösmo. Tävlingsstarten var satt till 08.00 men fick flyttas fram till 08.30 p g a frost på greenerna. Tänk er frost på greenerna den 31 augusti och för en vecka sedan "klagade" man på det svettiga vädret. Tala om omslag i vädret - nu är hösten här.

29 spelare kom till start och jag spelade ihop med Göran och Åke och vi hade väldigt trevligt i bollen.



Göran och Åke efter halva rundan.

Slingorna för dagen var Dal och Sjö vilket är den ursprungliga banan.

Gick runt på 87/ 74 slag och var tre slag före tvåan. Spelade bra hela rundan och kommer bara ihåg en dålig putt och två dåliga slag.

Extra kul att få vinna en sådan här tävling och få sätt upp en namnskylt på den ständigt vandrande pristavlan. Tror inte att det är någon tidigare Strängnäsrotaryan som har sitt namn på tavlan.



I lagtävlingen kom vi på tredje plats och de övriga i laget var Per och Matz, årets president i klubben.



Kommentarer
Postat av: Göran Claesson

Hej Ulf,
Trevligt att spela med Dig och att läsa Din innehållsrika blogg. Grattis till vinsten på Körunda! Du höll ihop Ditt spel på ett bra sätt. Inte minst Dina långa inspelsputtar var effektiva. För min del blev det en miserabel runda med en score över 100 vilket det var många år sedan jag lyckats åstadkomma. Missar man många puttar är det lätt att förlora fokus i spelet. Mitt delmål i golfen har alltid varit att gå i en boll där vinnaren finns - och det lyckades också denna gång!
Hälsningar
Göran
Ps Ett kärt minne från Strängnäs är ett barndop i domkyrkan för många år sedan då min frus bästa väninna och hennes man Mats Brunner (framliden officerskollega till Dig) inbjudit oss som faddrar.Ds

2007-09-03 @ 16:04:46
Postat av: UTE

Tack själv Göran!
Mycket trevlig runda och det är ju medlemmarna i bollen som gör det.
Kul att höra att Du tyckte att inspelsputtarna var effektiva och det känns ju bra då många av proffsen på Masters använde den taktiken. Tror nog att flera av de vanliga golfarna skulle nå lägre resultat med det spelsättet.
Själv blev jag mest imponerad av din enorma drive på det 18:e hålet. Där fick du till dagens bästa utslag.
Skall på torsdag besöka en av dina grannklubbar då vi är ett gäng som skall spela Kungl. Drottningsholm.
Återigen tack för i fredags och vi kanske ses nästa år.
UTE

2007-09-03 @ 21:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback