Gårdagen på banan

Igår så hade Kerstin och jag bokat en tid kl 10.50 och när vi kom dit var vi själva i bollen. När vi stod på tee kom dock en kille med raska steg. Det var Håkan från Karlstad som var på hemväg från jobbet i Stockholm och tänkte börja semestern med en golfrunda.

Blev en mycket trevlig runda med lagom bra golf. Bra tempo och vi gick båda rundorna under två timmar. Lagom med folk på banan och givetvis ett antal RM-spelare som gick runt för att titta på banan inför dagens inspel.

Bengt-Erik försökte även locka ner oss i bunkrarna på gul slinga. Han åkte alldeles före oss och gjorde fint med den lilla maskinen och när han var klar vinkade han att det var dags att slå. Trots många försök så var det ingen av oss som gjorde honom glad. Kanske det dock varit bra att träna i de nyputsade bunkrarna.

Så kom plumpen - 17:e hålet, gul åtta, och jag tog fram järnsexan och slog till. En ordentlig socet som försvann upp i skogen till höger. Ny boll och även den tog samma väg. Fick lov att skylla på att "lufthålet" efter första bollen ännu inte var fyllt. Åtta i på hålet och är det någon som kan förklara varför? Nu blir det till att återgå till tränian på hålet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback