Öde milostab!

Vill ni se hur en milostab ser ut sju år efter nedläggning så gå gärna in på sidan nedan så ser ni resultatet.
 
Många andra spännande objekt bl a Bukettens stora anläggning utanför Eskilstuna.
 
 http://jornmark.se/default.aspx

Kommentarer
Postat av: Owe Sydorw

För en nostalgiker så är det en deprimerande läsning. Ett objekt som kanske förtjänar en plats
bland övriga övergivna objekt är det norrlänska gruvsamhället Laver som var ett av Sveriges modernaste samhällen (c:a 5000 invånare) under nästan 10 år och därefter jämnades med marken.
Bland övergivna objekt nämns även stadshotellet i Enköping. Besökte ett annat ställe i Enköping där de flesta svingat sina lurviga, Joar Blå ett ställe som de flesta minns med klass och stil och kända orkestrar. Idag mer eller mindre övergivet, inga möbler och alla väggar svartrollade, sorligt.
Vidare känns det som Svenska hem Arena borde användas till något bättre när Strängnäs idrottsföreningarna lider brist på lokaler och träningstider.

2014-01-06 @ 21:30:41
Postat av: Owe Sydorw

Laver hade endast 350 fast bosatta innevånare men sysselsatte cirka 5000 personer. Såg även att det saknades ett g i sorgligt i föregående kommentar.

2014-01-06 @ 21:44:14
Postat av: UTE

Hej Owe!
Mycket spännande med de övergivna platserna och de dyker ju upp både här och där. Att passera Sundbyholms GK var ingen upplyftande händelse och jag har tipsat fotografen om stället. Skylten om Kuriren Cup 2012 satt fortfarande kvar så det kan nog bli bra bilder om man vill.
Lev väl!
Ulf


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback