Gnocchi di patate con mozzarella e salsa di pomodoro!

 
800 g färsk gnocchi
 
375 g krossade tomater
1 liten gul lök
1 vitlöksklyfta, hel
3 msk olivolja
10 basilikablad
1 tsk salt
1 nypa strösocker
500 g mozzarella, skuren i små tärningar
 
Värm olivoljan, i med lökarna och låt dom fräsa långsamt, tomater, basilka, salt och socker. Puttra under lock på svag värme i 15 min. Ta bort lökarna och kasta.
 
Koka gnocchi som det står på paketet.
 
Lägg gnocchi i en djup tallrik, strö över mozzarella och täck det hela med tomatsåsen och så lite grönt på toppen.
 
Toppenmat som Paolo Roberto tipsat om.

Kommentarer
Postat av: Andrea

Lite väl stadig frukost ;-)

2014-01-14 @ 09:44:17
Postat av: UTE

Men mätt blev jag!
Ulf


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback