Banrankingen klar! 15 och 14 plats!

Då var banrankingen av alla 15 Belekbanorna klara och det har varit ett spännande uppdrag att sammanställa de inlämnade rapporterna.
 
Då är det dags för resultatet och det kommer att presenteras här på bloggen under de kommande veckorna och vi börjar från botten.
 
På 15 och 14 plats kom de två banor som vi spelade både första och andra året
 
PINES och DUNES på Sueno Golf Club!

Sueno Golf Resort är den resort i Belek som andas mest golf. Här ligger de två 18-hålsbanorna direkt utanför hotellet och det är bara att ta hissen ner till 1:a tee. Med andra ord inga tidskrävande transporter. Banorna är mjukt böljande parkbanor av bästa kvalitet med separerade hål kantade av väldoftande pinjeträd.

 ”Pines” är den lite längre banan, med en hel del spektakulära hål och välplacerade vattenhinder.

”Dunes” har par 69 men kräver kanske ytterligare precision i slagen. Vad som kännetecknar båda banorna är den vackra parkkaraktären, den fina konditionen och att fairways alltid är böljande, vilket gör att man sällan hittar ett helt plant läge. Hål 9 och 18 på båda banorna är kort och gott magnifika, precis utanför hotellets terrass, varav en är en spektakulär ö-green.


Placeringen kanske beror på den "böljande" fairway som gör att du aldrig står med bollen i samma plan som du själv står.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback