Nytt tee på 16:e - NEJ!

Har kommit förslag från "någon" att tee på 16:e hålet skall flyttas framåt så det blir lättare att nå green. Redan för några år sedan så fyllde de igen 20 m av det dike som finns på hålet och nu vill de alltså korta av även vid tee.
 
Olyckligt om de gör det för då får hålet en helt annan karaktär eller kommer "någon" även denna gång att få igenom sitt förslag.
 
SÄG NEJ TILL FRAMFLYTTNING AV TEE!
 
Här ser ni mattan på det nya tee och det gillar vi inte eller?

Kommentarer
Postat av: Owe Asplund

Håller med - förslaget är urbota "dumt" att förstöra bästa par 3 med det argumentet. Finns minigolf som alternativ. "En som bara träffar Green 1 gång av 10" men som accepterar att man har spelhandiicap./Owe

2013-11-08 @ 17:05:11
Postat av: UTE

Hål 16 Owe!
Äppelträdet och om man flyttar fram och till vänster så kommer utslagen från tee att mycket lättare komma ut på fairway på hål 11. Detta innebär en mycket större risk för spelarna på det hålet.
Får se om "någon" får igenom sitt dåliga förslag.
Hälsningar!
Ulf

Postat av: Owe Asplund

Sorry - virrigheten beror nog på tidsskillnaden eller miljön. men förslaget blir intre bättre för det. 16:e kan spelas som par 5 och ändå med en bra chipp och enputt bli par om man inte är långtslående. Exprimentet lär nog avbrytas efter första incidenten på 11:an som kommer som ett brev på posten.... Återvändare med 8 nya banor i bagaget.

2013-11-11 @ 21:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback