Vinst igår kväll!

Ytterligare en gång så bjöd banken på handboll så Andrea och jag behövde inte åka allt för tidigt för att få bra platser till matchen.

Vilken match - efter drygt fyra minuter ledde GUIF med 5-1 men sedan knaprade gästerna in och GUIF gjorde bara sju mål under resten av halvleken.

I paus 15-12 till gästerna och när de bombade in två mål dirket i andra så såg det kört ut för hemmagrabbarna.

De gav sig dock inte och med Zacke i spetsen så krigade de på. När det var 20-24 och tio minuter kvar så verkade det dock kört på nytt men då gjorde GUIF fyra raka mål efter att ha punktat deras storspelare Christian Blitznac.

Sedan följdes lagen åt och när det återstod knappa minuten så fick GUIF bollen och en av de stora för dagen, Helge Freiman, hade ingen att spela efter ett tag så det blev årets första kantförsök från honom på vänsterkanten.

Och vilket försök - han floppade bollen över Foppa i målet från minimal vinkel. VILKET MÅL i det läget.

Hallen kokade och några sekunder kvar när Sävehof anföll och Zack och Blank på linjen "bröt" ner några gäster.

Palaver och Zacke till utvisningsbänken och tre sekunder kvar.

Frikast som Blitznac tog och de små Guifarna gjorde sig stora så att hans hårda skott gick högt över.

VILKET JUBEL I HALLEN OCH VILKEN MATCH AV HEMMAKILLARNA!

Fortsättning följer på måndag och då återigen i Partillebohallen med minst tre busslaster GUIF:are på plats.