Bana 105!

Sigtunabygdens GK!
 
En av de bättre banorna som jag spelat och den passade min spelstil perfekt. Dessutom fina tee, fairway och greener så det fanns inget att klaga på.
 
Även naturen och allt omkring var i god ordning så en bana som jag kan rekommendera varmt.
 
Är det någon som vill spela den så åker jag gärna med.
 
På den första bilden så stretar bollen upp mot green på det nionde hålet och på bilden nedan så är de snart inne på sista greenen.
 

Kommentarer
Postat av: Owe Asplund

De måste fått ny greenkeeper - den var ju känd som en av Upplands elakaste banor med ruffar som var av en annan värld - jag har nog spelat den 5-10 ggr och mitt
omdöme är något annat - men det är nog 5 år sedan jag var där sist så ditt betyg är nog mer aktuellt....
/Owe

2012-09-10 @ 19:25:43
Postat av: UTE

Hej Owe!
Kul att du tog upp ruffarna. Det var det som vi tyckte var så bra. Inte för oss direkt för vi slog ju rakt men det var relativt långt till ruffen och den var nerklippt så det var nog inga problem att hitta bollarna där. Definitivt inga ruffar som var av en annan värld. tänk vad en bana kan förändras. Som sagt en bana som jag gärna återkommer till.
Ses vi i morgon på banan?
Ulf

Postat av: Owe Asplund

Hej
Jag tror inte vi ses på banan imorgon - sitter nere i Cap de Agde och slappar i solen efter 18 hål på Saint Thomas GC. Åter till Sigtuna - sist jag spelade där så slog alla i ruffen någon gång och den var inte nedklippt så även med perfekt märke hitta man aldrig sin boll däremot 4-5 andra bollar. Jag karaktiserade den som smal när jag spela senast. Ha en trevlig dag imorgon./Owe

2012-09-11 @ 18:24:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback