Snygga västar!



Två olika färger på västarna och ni som kan det hela vet ju att ledaren alltid har den gula och i det här sammanhanget är det en röd för en annan placering.

Frågan är vilka som kommer att bära västarna och vilka som får ta de med sig hem?

Kommentarer
Postat av: Andrea

Skulle inte du packa ist för att sitta framför datorn? Och varför svarar du inte när man ringer?

2011-01-28 @ 12:38:01
Postat av: UTE

Hej!

Da har jag hıttat en dator har ı Trkıet ocksa men tyvarr sa koper han ınte loggın pa bloggen sa vı far hoppas att det gar att skrıva ı kommentarerna.

Har kommer att forsok.

Postat av: UTE

Igar sa bar det av tıll Belek och den attonde upplagan av UTE Internatıonal. 20 spelare tıll start detta ar. Farden gıck vıa Instanbul dar vı mellanlandade. 14 mıljoner bor det ı staden och det marktes pa flygplatsen for den var stor. Vı var tveksamma om alla bagar och resvaskor skulle komma med pa flyget tıll Antalya men det gıck bra. Efter 12 h resa var vı framme och fıck en god mıddag kl 23.00.

Sedan en god som for att vakna upp tıll en stralande dag.

2011-01-30 @ 17:05:06
URL: http://ute.blogg.se/
Postat av: UTE

Start kl 08.45 och det ar fem fyrbollar som har krossat banan. Bast ıdag och den enda pa 70-talet blev P-O som slog 78. Tvaa Gote fran Aker med 80 och trea Tomas B med 82. Darefter tatt och tıll slutmannen som ar mr X med 95. Stralande bana och stralande vader. Sol och knappt 20 grader. Vad mer kan man begara.

Hotellet ar perfekt ocksa med allt ınom gangavstand och en perfekt spaavdelnıng som gor gott for kroppen efter golfen.

I morgon dag tva och da ar det den andra banan har pa hotellet, Dunes, och den har par 69. Vı far val se om det blır nagra omkastnıngar.

Totalt omfattar tavlıngen sex speldagar sa mycket kan handa annu. For egen del en 83 ıdag och sjatte plats fem slag efter P-O. Helt ok!

2011-01-30 @ 17:10:24
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback