Fanvakt, 25 km, Strängnäsrevyn, Cimos Koper och barnvakt!

Så kan man sammanfatta helgen!

I fredags var det begravning av f d regementschefen Nils-Gunnar Lundgren och regementets kamratförening var representerad med ordförande och en fanvakt. Åke T, Janne S och UTE ställde upp och det enda som saknades var uniformerna.

En värdig avslutning på jordelivet för en fin kamrat. Må han vila i frid!

Lördagen spenderades i skidspåret under den klart lysande solen men det var lite bistert i spåret. 25 km avverkades och den varma drycken fanns att tillgå efter var femte kilometer. Kändes lita som på den gamla goda tiden då fysträningen stod högt på listan.

Lördagskvällen sedan tillsammans med Strängnäsrevyn som hade slutföreställning på den 25:e upplagan av revyn. Mycket trevligt och de hade till och med fått med namnet T i sången som de sjöng när de gick bland publiken i minglet före föreställningen. Proffsigt gäng och de är mycket sevärda.

Idag inbjuden av Arkitektkopia att se på GUIF mot Cimos Koper från Slovenien. Tyvärr förlust med en boll och det kommer att bli svårt att knäcka motståndarna nästa helg då returen går i Slovenien.

Nu är det barnvakt som gäller för Ella som hade namnsdag häromdagen har vattkopper och får inte gå på dagis ännu. Det blir till at bo hos farmor och farfar några dagar då det är sportlov.

Vi får väl hoppas på bra väder så att vi kan rumla i snön i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback