En dag med armbrytaren!

Igår så fick det bli en dag med armbrytaren Albin i Skogstorp då han skall återvända till "brottsplatsen", dagis först på måndag och båda föräldrarna behövdes på sina arbetsplatser.

När jag kom dit så var övriga på väg till jobbet men Albin sov och efter den halvtimme vaknade han och det var inga problem. Frukost och lekar med bl a färgläggning av Spiderman och det var inga problem för Albin som är vänsterhänt. Lika snyggt med högern.

Sedan bar det av till kyrkogården där gammelfarmor och gammelfarfar är begravda. Men när man ändock är där kan man ju ta en tur och titta om det finns några riddare begravda på den gamla delen så det blev en vandring på runt timmen. Hittade några kors som liknade riddare men frågan är om det var riddare?

Till Rusta för mattköp åt farmor, därefter till Rinmansparken och den stora lekplatsen som finns där. Tror ni en arm i gips stoppar en femåringt? Inte det minsta för det var bara att lösa problemen på annat sätt och hoppa gör man ju inte med armarna.

Lunch på Tuna Park och Albin gillar Capricosa med mycket champinjoner.

Sedan till leksaksaffären och det behövs inte handlas något utan det räcker med att gå runt och titta, klämma och känna. Då det dessutom fanns gevär med pilar som kunde provskjutas så gick tiden för Albin och farfar.

Så ringde Jonas och var på väg och skiftbyte skulle ske.

Tänk att man inte behöver göra så mycket för att ha en kul dag med Albin och jag tror att vi båda var nöjda med dagen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback