Elgiganten har öppnat i Strängnäs!

I morse så var det invigning av Elgiganten ute vid Solberga köpcentrum. Lite regnigt men rätt mycke folk som var intresserade av alla erbjudanden som fanns där.

Både privatbilar men också mycket företagsbilar och kommunbilar. Lite konstigt och frågan är om det finns med i avtalet?

Mycket att titta på och det blev lite inköp. Såg många andra kända där bl a en som skall bygga på Fårhusområdet var nog där och fyndade vitvaror!

Frågan är hur det kommer att gå för närmaste grannen som är en gammal lokal "radiohandlare" och sedan finns det ytterligare en vitvaruhandlare i området. I centrum finns det ytterligare affärer som nu kommer att tappa marknad för det är billigt och mycket har de på Elgiganten.

Kommentarer
Postat av: Swoffe

Hey!



Vilket avtal syftar du på i inlägget ?

Solbrga växer o växer Bauhaus kommer dit har jag hört. undra vad som händer med träden i sverige då de importerar virke från polen. En som vet

2010-05-26 @ 11:58:01
Postat av: UTE

Hej Swoffe!

Jag menar det avtal som de har med sin arbetsgivare. Ingår det att de får åka fritt i företagets bil och besöka ett antal platser som kanske inte har koppling till deras anställning?

Ja du! Frågan är hur det blir i framtiden på vår kära jord?

Hälsningar

UTE


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback